A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Оголошення

КОНКУРС

Згідно з календарним планом проведення конкурсу на посаду директора ЗЗСО с. Скулин, 18 серпня 2020 відбулось засідання комісії.  Було перевірено на відповідність документи претендента та ухвалено рішення щодо допуску до участі у конкурсі: Шульгач Любові Данилівни - на посаду директора ЗОШ І-ІІІ ст. с. Скулин Ковельського р-ну, Волинської обл.; Наступний етап - ознайомлення претендента із закладом освіти, відбудеться з 18 по 19 серпня.

15:42:56 18.08.2020

КОНКУРС

Згідно з календарним планом проведення конкурсу на посади директорів ЗЗСО 17 серпня 2020 відбулись засідання комісій.  Було перевірено на відповідність документи претендентів та ухвалено рішення щодо допуску до участі у конкурсі: Поліщука Анатолія Вікторовича - на посаду директора ЗОШ І-ІІІ ст. с. Колодяжне Ковельського р-ну, Волинської обл.; Алексійчук Олену Костянтинівну – на посаду директора ЗОШ І-ІІІ ст. с. Уховецьк Ковельського р-ну, Волинської обл.; Наступний етап - ознайомлення претендентів із закладами освіти, відбудеться з 17 по 18 серпня.

15:32:13 17.08.2020

Повідомляємо про міжнародну культурно-просвітницьку поїздкау “Європейська співдружність”

з 23 квітня до 01 травня 2020 року заплановано міжнародну культурно-просвітницьку поїздку «Європейська співдружність» до Польщі, Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Люксембургу (програма поїздки додається). Взяти участь у зазначеній поїздці запрошуються представники районних, міських, обласних державних адміністрацій, співробітники медичних, культурно-освітніх, соціальних закладів, співробітники, учні, студенти  навчальних закладів, громадських організацій тощо.

10:46:00 31.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь