A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

ВІДБУВСЯ ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧИЙ ЗЛІТ-ЗМАГАННЯ

Дата: 21.06.2018 13:06
Кількість переглядів: 589

Фото без описуЗ метою розвитку та популяризації туризму, краєзнавства та спортивного орієнтування в закладах загальної середньої освіти громади, підвищення рівня туристської майстерності, визначення кращих спортсменів та команд  19-20 червня 2018 року відбувся туристсько-краєзнавчий зліт – змагання «Юний турист» серед учнів  закладів загальної середньої освіти.

Захід проводився у мальовничому лісовому урочищі «Княжна гора» біля с. Скулин. Ініціаторами та організаторами змагань стали управління гуманітарної сфери, сільський голова В.Кашик, начальник служби у справах дітей Ковельської РДА Іллюшик Сергій Леонідович . В заході взяли участь 6 команд із 6 закладів загальної середньої освіти громади. 

Розпочався  туристичний зліт з урочистої лінійки-відкриття. Зі словами вітань до юних туристів звернувся сільський голова В. Кашик, який побажав школярам спортивної витримки, хорошого настрою, дружніх відносин, перемоги у змаганнях і наголосив на необхідності проведення туристичних заходів, з метою  зміцнення фізичного і психологічного здоров’я підростаючого покоління, патріотичного та духовного виховання дітей.

   З програмою туристсько-краєзнавчого зльоту –змагань серед учнів ЗЗСО громади ознайомив голова суддівської колегії  Іллюшик Сергій Леонідович.


Учасники зльоту – змагань демонстрували вміння в техніці пішохідного туризму, спортивному орієнтуванні та груповому крос-поході.  Поруч із спортивними змаганнями  відбулися конкурси бутербродів та художньої самодіяльності. Голова Ковельської міськрайонної організації української спілки ветеранів Афганістану провів показове заняття «Поводження з  вибухонебезпечними речовинами» та   майстер-клас по стрільбі з пневматичної зброї.

 Після двох днів змагань підведено підсумки туристсько – краєзнавчого зльоту – змагань серед учнів ЗЗСО громади. За висновками суддівської колегії :

І місце посіла команда юних туристів ЗОШ І-ІІ ст.с. Черемошне (керівник Кашинська Людмила Іванівна),
ІІ місце – команда ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки (керівник Дувакіна Іванна Іванівна),

ІІІ місце – команда ЗОШ І-ІІІ ст. с. Скулин (керівник Бурносов Олександр Євгенович). 

Переможці та всі учасники зльоту-змагань були нагороджені грамотами та  подарунками на згадку.
 На закритті зльоту почесними гостями були Колодяжненський сільський голова та голова Ковельської РДА В. Козак, які привітали всіх присутніх з тим, що захід пройшов результативно та побажали наснаги, міцного здоров'я і розвитку туризму в громаді.

.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь