A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відкриття футбольного поля в Уховецьку.

Дата: 20.06.2021 13:52
Кількість переглядів: 1447

Фото без описуКомандна співпраця дала позитивний результат  - за участі представників  влади відкрито відновлене футбольне поле в Уховецьку! Виконавчий комітет Колодяжненської сільської ради, СТзОВ Васюти, депутатський корпус підтримали хорошу ідею реконструкції шкільного футбольного поля з метою популяризації здорового способу життя молоді та  для розвитку футболу у громаді. Було закуплено посівний матеріал, придбано газонокосарку. Впродовж 2020-2021рр. працівники школи ретельно доглядали за посіяною газонною травою. На урочисте відкриття прибув Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, депутат сільської ради Володимир Шевчук, представник СТзОв Васюти Наталія Моружко, сільський староста Володимир Дмитрук. Отець Іоан освятив територію і присутніх. У своєму вітальному слові Віталій Кашик зазначив, що підтримка молоді, допомога школі - це особливо важлива сфера діяльності. Ну а дане футбольне поле має ще й зручне розташування для всіх сіл громади, тому тепер воно стане платформою для проведення різного роду змагань та спортивних свят .

Директор школи Олена Алексійчук подякувала усім причетним до реалізації хорошого задуму. Адже відновлене футбольне поле слугуватиме не лише для жителів Уховецька, а й для громади в цілому.

З нагоди відкриття футбольного поля відбувся Турнір з футболу в рамках проведення Спартакіади школярів закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради. В футбольних поєдинках зустрілися команди шкіл Уховецька, Колодяжного, Скулина, Кричевич, Дрозднів. Кубок переможця Турніру виборола команда з Колодяжного, ІІ місце – команда з Кричевич, ІІІ місце – команда з Дрозднів. Юні спортсмени були нагороджені грамотами і медалями та отримали у подарунок футбольні м’ячі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь