A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

ДО  ВІДОМА  ЖИТЕЛІВ   КОЛОДЯЖНЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!!!

Дата: 18.02.2022 11:01
Кількість переглядів: 324

ДО  ВІДОМА  ЖИТЕЛІВ

  КОЛОДЯЖНЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!!!

Виконавчий комітет Колодяжненської сільської ради повідомляє, що згідно «Положення про добровольчі формування територіальних громад» затвердженого постановою КМУ № 1449 від 29.12.2021 року  на території Колодяжненської територіальної  громади створюються добровольчі формування.

Добровольче формування територіальної громади – це воєнізований підрозділ, сформований на добровільній основі з громадян України, які проживають на території громади, та який призначений для участі у підготовці та виконанні завдань тероборони в межах своєї громади. Члени такого добровольчого формування не є військовослужбовцями, а саме формування не входить до складу Збройних Сил, зокрема частин Сил територіальної оборони. Членами добровольчого формування (нагадаємо, що вони не є військовослужбовцями) може бути громадянин віком від 18 років, який проживає на території громади.

До складу добровольчого формування не зараховується особа, яка була раніше засуджена до позбавлення волі за скоєння тяжкого або особливо тяжкого злочину, крім реабілітованої, або має дві і більше судимостей за скоєння умисних злочинів.

Особа не може бути членом добровольчого формування у період проходження військової служби або служби у військовому резерві Збройних Сил чи інших утворених відповідно до закону військових формуваннях, служби  в правоохоронних органах.

Всі, хто бажає вступити в добровольче формування населених пунктів Колодяжненської  ТГ та отримати більш детальну інформацію, щодо даних формувань, звертайтеся в виконавчий комітет Колодяжненської сільської ради (старостинські округи), або за телефоном: (03352)90232


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь