A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛЮБИТІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ!

Дата: 12.07.2022 16:58
Кількість переглядів: 425

З 12.07.2022 по 19.07.2022 року буде проводитись громадське обговорення кандидатури Вороб'я Дмитра Георгійовича на посаду старости Любитівського старостинського округу Колодяжненської  сільської ради.

Зазначена кандидатура внесена на Громадське обговорення сільським головою на підставі розпорядження від 12.07.2022 року №90-р «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости в Любитівському старостинському окрузі Колодяжненської  сільської ради».

Громадське обговорення буде проведено в два етапи: опитування та громадські слухання.

Опитування жителів старостинського округу буде проводитись у формі заповнення підписних листів на підтримку кандидатури старости з 12.07.2022 по 19.07.2022  року.

Громадські слухання будуть проведені : с. Любитів: 19 липня 2022 року о 16:00 годині, приміщення Будинку культури с. Любитів;  с. Ворона: 20 липня 2022 року о 12:00 годині, приміщення клубу с. Ворона; с. Будище: 20 липня 2022 року о 16:00 годині, територія біля приміщення ФАПу с. Будище.

Під час проведення громадських слухань  громадяни, які не змогли взяти участь в опитуванні, мають право підписати підписні листи.

Для проведення громадського обговорення згідно вимог чинного законодавства в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України)

 

Робоча група з проведення громадських слухань з організації громадського обговорення кандидатури старости  Любитівського старостинського округу Колодяжненської  сільської ради     

АВТОБІОГРАФІЯ

           ВОРОБЕЙ ДМИТРО ГЕОРГІЙОВИЧ, кандидат на посаду старости старостинського округу  сіл Любитів, Ворона ,Будище .

                       Біографічна  довіка :

народився  25 жовтня 1967 року  в селі Ворона Ковельського району, в багатодітній  сім’ї колгоспників, де виховувалось  12 дітей .

      Родина постійно проживала та  проживає в селі Ворона.

Гр. України, освіта вища, одружений, пенсіонер МВС, не працюючий. Зареєстрований з дружиною в м.Ковель по вул.  Мечникова, 10/41, проживає та являється  забудовником в с.Ворона.

       Разом з дружиною Світланою виростили  двоє дітей, дочку та сина . Діти дорослі, проживають окремо.

       В 1974 році поступив, а в 1982 році закінчив Рокитненську НСШ.

       З 1982-1985 р. навчався в Луківському СПТУ, де здобув професію тракториста-водія широкого профілю.

       1985-1987 р.- служба в Збройних Силах. Після повернення з армії працював водієм Любитівського РТП, та проходив навчання в Ковельському машинобудівному технікумі по спеціальності технік-механік.

       В 1991 прийнятий на службу в МВС, де працював на посадах дільничного інспектора міліції, оперативного уповноваженого карного розшуку та відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, заступника начальника карного розшуку, начальником карного розшуку Ковельського міськрайонного відділу УМВС України у Волинській області. За час служби мав 25 заохочень різного рівня. На пенсію звільнився в 2006 році за вислугою років у званні майора міліції.

       В 2001 році поступив та в 2004 році закінчив Луцький Волинський державний університет ім.Л.Українки та здобув диплом за фахом юрист.

       Після виходу на пенсію продовжив працювати на посаді начальника відділу охорони ТОВ «Феміда» та ТОВ «Арсенал» в м.Ковелі.        

      Працьовитий, вимогливий  до себе, зосереджений, чесний, ввічливий у спілкуванні з людьми, товаристський, готовий завжди прийти на допомогу.

 

         Судимість відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь