A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у круглому столі щодо ролі органів місцевого самоврядування у  євроінтеграції…

      Сьогодні, 28 березня 2024 року, сільський голова Віталій Кашик узяв  участь у круглому столі щодо ролі органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві в рамках процесу вступу України до Європейського союзу. Згаданий захід проходив за сприяння та підтримки USAID, проекту Агенства США з міжнародного розвитку у співробітництві з офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Участь у заході також взяли народні депутати України Олена Шуляк, Олександр Корнієнко, заступник міністра розвитку громад , територій та інфраструктури України Олександра Азархіна, голова комітету Сейму Литовської республіки з питань державного управління та місцевого самоврядування Річардс Юшка, голова обласної ради Григорій Недопад та інші посадовці.        На круглому столі обговорили стан та перспективи розвитку міжнародного співробітництва, планування та фінансування в рамках політики та згуртованості ЄС та роль громад зокрема на шляху вступу України до Європейського союзу. Також був представлений досвід Литовської Республіки у цьому напрямку та перспективи співпраці територіальних громад (муніципалітетів) України та Литовської Республіки.

18:13 28.03.2024

Не паліть суху траву - не вчиняйте злочин!

    З огляду на нові неприємні факти, які мали місце в населених пунктах, вкотре закликаємо громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах.  

10:13 28.03.2024

У Колодяжному діяла «Територія здоров’я»

     Туберкульоз – це хвороба, на яку може захворіти кожен. Недуга підступна і може розвиватися півроку, бо часто симптоми списують на стрес. Але важливо те, що ця хвороба лікується. За 15 днів адекватної схеми лікування пацієнт знебацилюється та не заражає оточення. Тож як анонсували напередодні, сьогодні, 27 березня 2024 року, на території Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки  Ковельським районним відділом ДУ «Волинський ОЦКПХ  МОЗ» було проведено захід, присвячений Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом. У його рамках діяло багато тематичних локацій, у який ішлося не лише про профілактику згаданого захворювання, а й загалом про важливість здорового способу життя, турботи про своє здоров’я, своєчасного звернення до медичних фахівців. Окрім того, жителі мали нагоду потрапити на консультацію до різних лікарів – сімейного, дерматолога, офтальмолога, невропатолога, психолога, пройти окремі обстеження – ЕКГ, швидкі тести на ВІЛ, гепатит В,С, COVID-19, вакцинацію тощо, навчання з надання першої невідкладної допомоги від Ковельської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.

16:15 27.03.2024

Щодо організації харчування дітей у закладах освіти громади…

     Сьогодні, 26 березня 2024 року, відбулася зустріч представників територіального управління Держпродспоживслужби із працівниками закладів освіти громади на тему організації харчування учнів та вихованців.

15:17 26.03.2024

Засідання виконавчого комітету

    Сьогодні, 26 березня 2024 року, під керівництвом заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра Оксентюка, відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

12:03 26.03.2024

"Стратегії адаптації та психологічної підтримки учасників освітнього процесу"

    25 березня 2024 року в режимі онлайн було проведено спільний з Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти семінар-тренінг «Стратегії адаптації та психологічної підтримки учасників освітнього процесу».      До організації заходу були долучені Валентина Вітюк, кандидат педагогічних наук, доцент, заступник директора з науково-методичної та навчальної діяльності ВІППО та Світлана Андрейчин, завідувач відділу практичної психології і соціальної роботи ВІППО.

10:34 26.03.2024

Щирі вітання!

     Підбито підсумки обласної літературно-мистецької вікторини «Кобзарева зоря», присвяченої 210-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка, у якій брали участь учні 4-9 класів закладів загальної середньої освіти.

11:48 25.03.2024

Хай небо буде мирним, а Україна - чистою!

     За доброю українською традицією прихід весни і тепла – час прибирання і спільної толоки. З нагоди  Дня землі, який у світі відзначається 20 березня, в день весняного рівнодення, управлінням гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради напередодні вихідних було організовано прибирання території позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Оберіг»  в Уховецьку.  До толоки долучилися працівники закладів культури громади. Добре потрудилися і очистили територію від сухого листя, порослі та сміття. Дякуємо за вашу працю!

11:05 25.03.2024

До уваги фермерів та інших виробників сільськогосподарської продукції!

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації інформує, що постановою КМУ від 15 березня 2024 No 300 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою КМУ від 16 серпня 2022 р. N 918.

10:14 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь