A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомагаємо Збройним Силам!

Допомагаємо Збройним Силам!

     До Колодяжненської сільської ради надійшло звернення від командування військової частини А0383, у якому військові просили допомогу в забезпеченні особового складу окремими технічними засобами – чотирма шинами до автомобіля, який використовується при виконанні бойових завдань, пов’язаних зі стримуванням збройної агресії російської федерації. Тож днями необхідні засоби були закуплені, а сьогодні, 22 квітня 2024 року, передані військовим.

12:46 22.04.2024

З Днем довкілля!

З Днем довкілля!

      День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно указу Президента України «Про День довкілля». Свято було задумано на честь Стокгольмської конференції з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху, оскільки цього дня була заснована UNEP (United Nations Environment Network) – Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором і ідеологом всесвітнього Дня довкілля.

10:09 20.04.2024

Дякуємо волонтерам!

Дякуємо волонтерам!

      20 квітня у світі відзначається Міжнародний день вдячності волонтерам. Для українців це свято має особливий зміст, адже сьогодні ми не уявляємо своєї країни, боротьби за її мирне майбутнє і незалежність без цих людей. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни.      Волонтерський рух нині – це потужна сила, що стала об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у складних умовах: з початку російської агресії у 2014 році і під час повномасштабного вторгнення.         Ви, шановні волонтери, даруєте нам віру у добро і милосердя, надихаєте на гідні вчинки. Ви головні помічники  солдата на фронті, а завдяки вашій нелегкій праці безліч людей отримують необхідну допомогу під обстрілами у прифронтових зонах і тимчасово окупованих містах. Вони рятують життя, допомагають вимушено переміщеним особам, піклуються про тварин. Відомо випадки, коли рятуючи інших, волонтери втрачали й власне життя…

10:06 20.04.2024

День довкілля у громаді...

День довкілля у громаді...

    День довкілля — національне екологічне свято, яке відзначається щорічно в третю суботу квітня, починаючи з 1999 року.

15:25 19.04.2024

Заклади освіти громади доєдналися до екологічної акції "Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь"

Заклади освіти громади доєдналися до екологічної акції "Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь"

   Учні випускних класів всієї України, завершуючи навчальні заклади і прощаючись з дитинством, не матимуть традиційних шкільних балів і радості зустрічі першого дорослого світанку через розв’язану російським агресором війну. Але щоби лишити у пам’яті світлу згадку про дні шкільного життя, на рівні держави впроваджуються різні ініціативи. Серед них – всеукраїнська акція єднання та віри «Випускники -2024 року для майбутніх поколінь», що передбачає висаджування випускниками зелених насаджень напередодні Дня довкілля – 19 квітня.

13:10 19.04.2024

Компенсація за працевлаштування ВПО

Компенсація за працевлаштування ВПО

    Влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу? Отримайте компенсацію від держави за новими умовами Покращили сервіс на порталі Дія.

08:54 19.04.2024

Успішний виступ на обласному етапі конкурсу колективів екологічної просвіти...

Успішний виступ на обласному етапі конкурсу колективів екологічної просвіти...

    Днями Волинським обласним еколого-натуралістичним центром Волинської обласної ради було проведено перший день обласного етапу Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти "Земля – наш спільний дім". Цьогорічна тема конкурсу: «Земля моя, Україно! Ти вічно будеш жити!». Громаду на конкурсі представили вихованці Скулинського та Уховецького ліцеїв.

08:42 19.04.2024

Відбулася 48-а сесія сільської ради

Відбулася 48-а сесія сільської ради

     Сьогодні, 18 квітня 2024 року,  під керівництвом сільського голови Віталія Кашика відбулася чергова, 48-а сесія сільської ради, на якій було прийнято низку важливих рішень.

14:40 18.04.2024

Пластикові кришечки на протези для воїнів

Пластикові кришечки на протези для воїнів

    Багато горя і біди принесла нашій державі розв’язана росією війна. Українські діти дуже рано подорослішали: навіть найменші розуміють, що нам треба бути дружними, згуртованими і всіма можливими способам підтримувати наших захисників. Тож акція «Збирай кришечки на протези для воїнів» знайшла відголосок у серцях педагогів та учнів Скулинського ліцею. Тут обладнали контейнер у формі серця для збору пластикових кришечок для допомоги в протезуванні воїнам ЗСУ.

14:25 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь