A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

«У світлі Віфлеємської зорі»

«У світлі Віфлеємської зорі»

      Колядування – одна із найголовніших та найулюбленіших українських традицій, незмінний атрибут Різдва з року в рік, від давніх поколінь до сучасних. Цьогоріч у громаді теж не стали порушувати добру традицію, і закликали дух Різдва святковим калейдоскопом «У світлі Віфлеємської зорі», який відбувся сьогодні, 28 грудня, у Центрі культури, дозвілля та спорту.

20:33 28.12.2023

Відбувся ярмарок на підтримку ЗСУ

Відбувся ярмарок на підтримку ЗСУ

      Сьогодні, 28 грудня 2023 року, у фойє Центру культури, дозвілля та спорту діяв ярмарок, організований з ініціативи управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради працівниками закладу дошкільної освіти «Журавлик» с. Колодяжне , на якому пропонували до продажу різноманітні смаколики.

18:39 28.12.2023

Газовики та рятувальниками нагадують споживачам про безпечне використання газу в побуті 

Газовики та рятувальниками нагадують споживачам про безпечне використання газу в побуті 

     В опалювальний період зростає загроза отруєння чадним газом, оскільки люди більше обігрівають свої домівки, частіше перебуваючи вдома, адже світловий день короткий. Нерідко споживачі нехтують правилами безпечного використання газу в побуті. «Перед тим, як користуватись газовою колонкою, димохідними газовими приладами, потрібно обов’язково перевірити тягу. Є спеціальне віконце, куди треба притуляти запаленого сірничка і якщо він тягне всередину, то значить тяга є. Якщо сірничок не тягне всередину, то тяги нема, або ж навпаки полум’я йде на квартиру, або тяги нема чи тяга зворотня», - розповідає начальник аварійно-диспетчерської служби Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Валентин Киричук. - Коли споживач користується газовою колонкою чи газовою плитою – обов’язково потрібно для згоряння 1 м кубічного газу 10 м куб. повітря. Тому потрібно, щоб завжди був доступ свіжого повітря в приміщення, де є газові прилади».

12:11 28.12.2023

У Центрі культури, дозвілля та спорту діє виставка-конкурс «Український сувенір».

У Центрі культури, дозвілля та спорту діє виставка-конкурс «Український сувенір».

     Фойє Центру культури, дозвілля та спорту поповнилося ще одним атмосферним куточком, адже відучора тут діє виставка-конкурс «Український сувенір», підготовлена Центром позашкільної освіти спільно із закладами освіти громади.

08:59 28.12.2023

«Вареники на передову»

«Вареники на передову»

     Кожен із нас тут, у тилу, маючи таку можливість, повинен підтримувати наших захисників всіма можливими способами. Не лише регулярно донатити, а й своїми діями нагадувати, що ми повсякчас пам’ятаємо про наших військових, захоплюємося їх мужністю та відвагою, висловлювати вдячність  – чи то добрим словом, чи відправленими на фронт листівками та дитячими малюнками, чи власноруч приготованими смаколиками… Особливо  - у період різдвяно-новорічних свят, адже в цей час ще більше хочеться допомагати та дарувати позитивні емоції.

18:45 27.12.2023

Свято в Інклюзивно-ресурсному центрі

Свято в Інклюзивно-ресурсному центрі

     Інклюзивно-ресурсний центр Колодяжненської сільської ради – це установа,  завдяки якій реалізується право дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти. Центр обслуговує не лише територію громади, а й частину району, і робота ця дуже важлива.

16:09 26.12.2023

Вітання зі Святвечором!

Вітання зі Святвечором!

Відчиняйте двері до оселі, вже Різдво ступає на поріг. Знак добра, Господньої любові у світлі Вифлеємської зорі!

17:24 24.12.2023

Про результати участі в районному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

Про результати участі в районному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

      Упродовж грудня проходив районний етап учнівських олімпіад з різних навчальних предметів, участь у яких брали учні  закладів загальної середньої освіти громади. Отож, хороші результати на рівні району продемонстрували:

16:09 23.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь