A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про роботи в населених пунктах громади…

Про роботи в населених пунктах громади…

    Стан благоустрою – візитівка кожної громади. Належний вигляд території довкола комунальних установ краю, пам’ятних знаків, громадських місць, загалом вулиць населених пунктів – це те, про що мають дбати старости безпосередньо на місцях. Часто до робіт із забезпечення належного санітарного стану місць загального користування долучаються працівники бюджетних установ та небайдужі жителі.

10:33 10.04.2024

Нагадуємо землевласникам: слід повідомляти про обробку пестицидами заздалегідь!

Нагадуємо землевласникам: слід повідомляти про обробку пестицидами заздалегідь!

    Весна є часом початку польових робіт та цвітіння рослин, які приваблюють бджіл. Застосування пестицидів при обробці урожаю є шкідливим для комах та може стати причиною їхньої масової загибелі.       З метою профілактики отруєння бджіл при застосуванні засобів захисту рослин нагадуємо, що суб’єкти господарювання зобов’язані не пізніше ніж за три доби до початку обробки попередити про це пасічників, пасіки яких знаходяться на відстані до 10 км від оброблених площ, письмовим повідомленням, а також повідомити про це через засоби масової інформації.

08:58 10.04.2024

В Україні запровадили «Єдину ветеранську лінію»

В Україні запровадили «Єдину ветеранську лінію»

    Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної «Єдиної ветеранської лінії».      Зокрема, за телефоном 0 800 505 217 кваліфіковані фахівці надають консультацію з нагальних питань ветеранам і ветеранкам, членам їхніх сімей, а також родинам полеглих воїнів.

08:48 10.04.2024

Екологічна акція в громаді: у Білашеві висадили близько 80 дерев

Екологічна акція в громаді: у Білашеві висадили близько 80 дерев

    Як вже повідомляли, нещодавно на території клубу с. Білашів були видалені аварійні дерева і підготовлено грунт для посадки нових. Сьогодні, 09 квітня 2024 року, відбулася екологічна акція, у рамках якої було висаджено 75 туй, 2 ялиці та 2 тюльпанових дерева.

16:33 09.04.2024

Вічна пам'ять і шана воїнам Небесного Легіону!

Вічна пам'ять і шана воїнам Небесного Легіону!

      Як нещодавно повідомляли, Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність і самовіддане служіння Батьківщині, захист її суверенітету і територіальної цілісності, орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) було нагороджено п’ять полеглих Героїв з нашої громади. Сьогодні, 09 квітня 2024 року, представники  територіального центру комплектування та соціальної підтримки за участі сільського голови Віталія Кашика вручили  нагороди рідним двох полеглих захисників - Дениса Черненка та Олександра Смідюка.  

15:03 09.04.2024

Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників

     Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності навчального закладу. За результатами атестації визначаються відповідність педпрацівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.

09:04 09.04.2024

Про підготовку до наступного опалювального сезону…

Про підготовку до наступного опалювального сезону…

    Як вже повідомляли, у громаді завершився опалювальний сезон. Разом з тим, паралельно відбувалась і продовжується нині підготовка до наступного: здійснюється заготівля твердого палива для бюджетних установ.

12:45 08.04.2024

З метою безпеки жителів і відновлення флори...

З метою безпеки жителів і відновлення флори...

    За результатами обстеження зелених насаджень на аварійність, було прийнято рішення про зрізання дерев на території клубу с. Білашів: загалом було видалено 25 дерев. Також було проведено викорчовування пнів і підготовку грунту для посадки молодих насаджень, що планується найближчим часом.

09:52 08.04.2024

Змагання серед допризовної молоді...

Змагання серед допризовної молоді...

    05 квітня 2024 року, напередодні Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, який відзначається сьогодні – 06 квітня, в рамках Спартакіади закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради-2024 та Регламенту проведення обласної Спартакіади серед допризовної молоді у 2024 році, відбулись Змагання серед допризовної молоді – 2024. Згадані змагання проводять з метою підвищення патріотизму, що особливо важливо у наш час та пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді.

21:54 06.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь