A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

У громаді діють пришкільні мовні табори

У громаді діють пришкільні мовні табори

     Навчальний рік позаду, але це не означає, що спорожніли заклади освіти громади, адже на базі тих, де є укриття, діють літні мовні табори. Це – не лише хороший спосіб підвищити або закріпити здобуті у період навчання знання з іноземної мови, але й цікаве і насичене дозвілля для дітей.

16:37 08.06.2023

Роботи на дорогах...

Роботи на дорогах...

    Продовжуються роботи на комунальних дорогах краю. Днями і сьогодні працювали над покращенням якості шляхів на території Любитівського старостинського округу. 

16:08 07.06.2023

Щодо доступності укриттів....

Щодо доступності укриттів....

   На позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Колодяжненської сільської ради, яка відбулася під керівництвом сільського голови - голови згаданої комісії Віталія Кашика, було напрацьовано ряд заходів щодо організації укриття населення у фонді захисних споруд цивільного захисту.

10:11 07.06.2023

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

    Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства. Мета кампанії — проінформувати про можливість отримати безоплатну правову допомогу та мотивувати постраждалих діяти, щоб захистити себе. Адже нині більшість подібних злочинів залишаються невідомими, а тому кривдники — непокараними. Розголос важливий — це спонукає інших звертатися по допомогу.

09:55 06.06.2023

Шановні працівники засобів масової інформації!

Шановні працівники засобів масової інформації!

    Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем журналіста. Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем, занурюючись у бурхливий вирій подій, першими дізнаватися про найсвіжіші новини, оперативно знайомити з ними населення, створювати об'єктивну картину нашого сьогодення.

08:42 06.06.2023

Свято в Уховецьку

Свято в Уховецьку

    Учора християни відзначали велике свято Трійці Господньої, а уховчани - ще й свої свята-ювілеї: 550-річчя з дня першої писемної згадки про Уховецьк та 200-річчя храму Святої Трійці – духовної святині села.

15:29 05.06.2023

Відбувся футбольний матч...

Відбувся футбольний матч...

    Матч третього туру Чемпіонату району з футболу відбувся на центральному стадіоні села Колодяжне. У протистоянні зустрілися команда нашої громади - ФК «Волошки» із ФК «Нива» (Згорани).

08:24 04.06.2023

Підведено підсумки ХХVІІІ обласної виставки  дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»

Підведено підсумки ХХVІІІ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»

    З метою активізації творчої діяльності педагогічних працівників, презентації, поширення, впровадження інноваційних досягнень освітян в контексті Нової української школи впродовж квітня – травня 2023 року проводилась ХХVІІІ обласна виставка дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». Вона стала свідченням того, що попри непростий час і пов’язані з ним складнощі в роботі, педагоги громади не тільки не припинили підвищувати свою кваліфікацію, займатися саморозвитком, а й представили чималу кількість професійних публікацій у номінаціях «Українська мова і література», «Зарубіжна література», «Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)».

12:26 02.06.2023

Служба зайнятості пропонує для переселенців…

Служба зайнятості пропонує для переселенців…

     Для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та постраждалих сімей внаслідок  агресії РФ товариство з обмеженою відповідальністю «Чікен Трейд» пропонує працевлаштування на своєму підприємстві за адресою Волинська область, місто Нововолинськ із забезпеченням проживання та харчування таких сімей, а саме:

09:40 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь