A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТА ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ Бензин А-92, паливо дизельне (ДК 021:2015: 09130000-9 – Нафта і дистиляти)

Дата: 17.01.2022 12:37
Кількість переглядів: 111

 

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
ТА ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Бензин А-92, паливо дизельне (ДК 021:2015: 09130000-9 – Нафта і дистиляти)


Замовник: Управління гуманітарної сфери Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області.


Предмет закупівлі: Бензин А-92, паливо дизельне (ДК 021:2015: 09130000-9 – Нафта і дистиляти)

Процедура закупівлі: відкриті торги.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 346 500,00  грн. з ПДВ.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-01-13-001213-c.


З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Закупівля здійснюється з метою задоволення потреби протягом 2022 року та за результатами автоматичної відміни через подання для участі менше двох тендерних пропозицій попередньої процедури відкритих торгів, розпочатих згідно номеру процедури в електронній системі закупівель UA-2022-01-13-001213-c.

Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:

До ціни тендерної пропозиції включаються наступні витрати:

  • податки і збори, обов’язкові платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством;
  • інші витрати, передбачені для товару даного виду згідно з чинним законодавством та тендерною документацією.

До розрахунку ціни тендерної пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та витрати, пов’язані з укладанням договору.

Бюджетні зобов’язання за договором виникають у разі наявності та в межах відповідних бюджетних асигнувань.

Учасник відповідає за одержання будь-яких та всіх необхідних дозволів, ліцензій, сертифікатів та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, ліцензій, сертифікатів.

Строк (термін) поставки (передачі) товару: з моменту укладення договору по 31.12.2022.

Місце поставки (передачі) товарів: Волинська обл., Ковельський район, АЗС, що знаходяться на території Колодяжненської селищної громади та/або м. Ковеля.

Кількість, обсяг поставки та інші характеристики товару:

 

Найменування товару

 

Одиниці виміру

 

Кількість

Бензин А-92

л

2330

Паливо дизельне

л

9215

 

  1. Призначення:
    1. Нафтопродукти бензин марки А-92, паливо дизельне використовуються для роботи шкільних автобусів.
  2. Якість:
    1. Якість товару повинна відповідати діючим в Україні Держстандартам та ТУ підприємства виробника і підтверджується Сертифікатами відповідності підприємства – виробника.
    2. При невідповідності якості та марки товару, виявленого шляхом лабораторного аналізу, постачальник зобов’язаний замінити партію.
    3. Бензин та дизельне паливо, які постачаються (передаються), повинні бути літнім або зимовим паливом відповідно до сезону.

 

Загальна кількість товару необхідного до закупівлі сформована виходячи із його обсягів, спожитих освітніми закладами за 2021 рік та на підставі поданих освітніми закладами потреб на 2022 рік, що знаходяться у підпорядкуванні замовника.

Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2022 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.

Відповідно до розрахунків вартості товару проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на товар, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 346 500,00 грн. з ПДВ. Ціна за одиницю товару перебуває в межах діапазону показників,актуальних на момент оприлюднення закупівлі, ринкових цін на відповідні види м’яса на території України. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. і Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньо ринкових цін на відповідні товари при плануванні відповідної закупівлі. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників,в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь