Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Спочивай з миром, Герою!

Дата: 06.08.2023 20:53
Кількість переглядів: 331

    Сьогодні провели в останню земну дорогу захисника зі Скулина Олександра Ющика.

     Багато людей нині відклали всі справи, аби попрощатися із полеглим на війні Героєм. Частина їх знала Сашка особисто – він був добрим другом, колегою, побратимом, знайомим, сусідом, односельчанином, а ще - люблячим чоловіком, хорошим батьком, прекрасним сином, братом… Також – справжнім патріотом, мужнім воїном: саме тим, завдяки кому наша держава вистояла перед ворогом, завдяки кому продовжує вести боротьбу із російським загарбником, завдяки кому тут, у нас, відносно спокійно, і, що головне – чобіт окупанта не ступив на нашу землю.

… Та, на жаль, ціна цього дуже висока. Ціна – із присмаком горя, болю… Свого часу Олександр рано залишився без мами, а тепер його двоє малих діток втратили тата…

     1 серпня військовий відзначив 33-ій день народження, а 4 серпня ворожий обстріл обірвав його молоде життя під час виконання бойового завдання із захисту України у Куп’янському районі Харківської області.

     На військову службу Олександр Ющик був призваний торік, 16 червня. Перед тим працював в правоохоронних органах, потім звільнився і подався на заробітки, адже разом з дружиною зводили будинок. Та розв’язана кровожерливим північно-східним сусідом війна внесла корективи у життя кожного. Не судилося Героєві завершити задумане вже після Перемоги, адже 4 серпня 2023 року стало трагічною датою для родини захисника та для всієї нашої громади.

     У день похорону святі отці відслужили заупокійний молебень біля домівки Олександра, а згодом всі вирушили до місцевого храму, де відбулося відспівування і прощання із захисником.

    Сільський голова Віталій Кашик висловив щиросердечні співчуття рідним та близьким Олександра Ющика.

   - Знову Герой із нашої громади поклав своє життя на вівтар нашої свободи та незалежності… Ми завжди пам’ятатимемо їхні імена і розповідатимемо про них нашим дітям, онукам. У нас один шлях – до Перемоги! Аби наступні покоління українців знали про війну лише зі сторінок історії, - мовив сільський голова. – Слава Україні! Героям слава!

     Поховали воїна на місцевому кладовищі із всіма релігійними та військовими почестями. Плакали жінки, діти, чоловіки… Адже Олександр поєднував у собі риси, що властиві не тільки вправному і мужньому військовому, а й хорошій і чуйній Людині. Спочивай з миром, Герою.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь