Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

В останню земну дорогу провели Героя Тараса Сохацького із Білашева

Дата: 02.02.2024 19:30
Кількість переглядів: 1420

     До цього не можна звикнути і тяжко щоразу миритися з такими новинами… Новинами про втрати, про загибель на розв’язаній підступним ворогом – росією – війні наших захисників. Днями тривожна звістка прийшла в нашу громаду: у бою з окупантами поліг житель Білашева Тарас Сохацький.

     Тарас Іванович Сохацький народився в селі Білашів у 1992 році, закінчив школу, рано втратив батьків. Тож потому майже не навідувався в рідне село: працював та мешкав у різних місцях, а до мобілізації – у Львові. У пам’яті місцевих він залишився як хороша людина, адже був спокійним, щирим, добрим та відкритим.

      Військовий був сапером інженерно-саперного відділення. Місцем служби була Донеччина, Авдіївський напрямок. Саме тут захисник поклав своє життя: загинув в результаті ворожого обстрілу 24 січня 2024 року.

     Сьогодні Колодяжненська громада зустрічала Героя навколішки, схиливши голови в скорботі. Віддавали захиснику останню шану та проводжали в останню земну дорогу.

     Сільський голова Віталій Кашик у своїй промові висловив щирі співчуття рідним та всім, хто знав Тараса.

     - Наш Герой був молодим, упевнений, мав багато планів на життя, але підступний ворог відібрав його. Так само він хоче відібрати в українців волю та незалежність, зробити своїми рабами. Але ми маємо бути єдиними, сильними і протистояти цьому - кожен на своєму рівні. Аж до самої Перемоги, на яку так чекаємо. Довіряймо нашим Збройним Силам, підтримуймо захисників і будьмо гідними подвигу наших Героїв. Вічна пам'ять та шана воїну Тарасові Сохацькому, слава усім Героям ! Слава Україні!

     Заупокійна служба відбулася у храмі Різдва Святої Богородиці ПЦУ с. Білашів, а потому - чин похорону  з усіма релігійними та військовими почестями. Поховали Тараса Сохацького на місцевому кладовищі.

     Вічна і світла пам'ять Героєві! Царство Небесне!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь