A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про мікрогранти служби зайнятості...

    Свою мрію щодо зайнятості українці можуть втілити за допомогоюмікрогрантів. Зокрема, бажаючі можуть отримати від держави від 50 до 250 тисяч гривень на започаткування або розвиток вже діючого бізнесу.      За час ро боти програми «Власна справа» по Ковельській філії Волинського обласного центру зайнятості ухвалено вже понад 85 рішень, а саме у 2024 році - 20.      Суб’єктами господарювання передбачено створити понад 150 нових робочих місць. Водночас отримувачі мікрогрантів мають можливість скористатися компенсаційними програмами, які реалізує служба зайнятості для роботодавців, що створюють робочі місця для безробітних та внутрішньо переміщених осіб; організувати стажування на робочому місці або навчання у Центрі професійно технічної освіти державної служби зайнятості.      Серед видів економічної діяльності – надання послуг перукарнями та салонами краси; технічні випробування та дослідження; виробництво іншого верхнього одягу; освіта у сфері спорту та відпочинку; пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення; виробництво інших готових металевих виробів; розведення бджіл; тощо.      Програма довела свою надійність і ефективність, українці починають та розвивають власний бізнес і найголовніше - створюють робочі місця в Україні та розвивають її економіку. Дізнатися більше про мікрогранти можна за телефоном: (044)244 94 76

10:44 19.03.2024

У закладах освіти громади відбулися ярмарки на підтримку ЗСУ

     Проведення благодійних ярмарків з метою збору коштів  на Збройні Сили України  – хороша практика в нашій громаді: багато разів вдавалося згуртовувати небайдужих і щирих людей з цією метою. Велика заслуга в цьому напрямку у наших закладів освіти: їхніх адміністрацій, педагогічних колективів, учнів та батьків.      Упродовж місяця благодійні ярмарки відбулися у Волошківській гімназії та Кричевичівському ліцеї.  «В єдності наша сила» - саме таку назву мав благодійний захід на підтримку ЗСУ, який пройшов у закладі загальної середньої освіти с. Волошки. «Дуже приємно, що в наш нелегкий час є люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку – підтримати Збройні Сили України, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти, вдячності та зібраними коштами на суму 38 322 грн» - зазначила директорка гімназії Олена Абрамчук.      У Кричевичівському ліцеї днями відбувся благодійний ярмарок "Творимо! Допомагаємо!Перемагаємо!" Ідея та організація заходу належить вчителям та учням ліцею, які творчо і завзято підійшли до організації: торти, тістечка, печиво, вафлі, хліб, сік, мед, стільці, кухонні дощечки, качалки, віники - чого тільки не було на ярмарку. У результаті вдалося зібрати  42 544грн. «Дякуємо за активність і підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучались до благодійного ярмарку. Всі кошти були перераховані воїнам-односельчанам, які служать в ЗСУ, на їх потреби (дрони,РЕБи, ремонт машин)», - зазначають у ліцеї. Об'єднуймо зусилля заради Перемоги! Слава Україні!

17:20 18.03.2024

Запрошуємо!

    Стартував національний тиждень читання поезії, тож поціновувачів цього виду творчості  закликають відвести час для читання улюблених чи нових для себе рядків українських та світових авторів.

12:25 18.03.2024

Оперативна нарада...

    Сьогодні, 15 березня 2024 року, під керівництвом секретаря ради Павла Кухти, відбулася традиційна підсумкова нарада  із працівниками виконавчого комітету сільської ради, комунального підприємства.

11:23 15.03.2024

Стали на захист Батьківщини за покликом серця: день вшанування мужніх і відважних захисників-добровольців

     Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

08:48 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь