Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Село моє, у твоїй долі любов і біль переплелись…»

«Село моє, у твоїй долі любов і біль переплелись…»

   17 березня... Ця дата є особливою для жителів с.Уховецьк, бо у цей день 75 років тому відбулося звільнення села від німецько-фашистських загарбників. Жорстокий був бій, село 4 рази переходило з рук в руки. Більше 400 воїнів загинуло під час визволення і знайшли спочинок у Братській могилі Уховецька. Ці далекі події чорною ниткою зв'язалися з нашою сучасністю, бо триває війна Сході. У шкільній світлиці ЗОШ с.Уховецьк зібралися учні, вчителі, жителі села та гості, щоб пригадати ті події і віддати шану воїнам-визволителям. Зустріч «Село моє, у твоїй долі любов і біль переплелись…» пройшла дуже емоційно, піднесено, урочисто. І не дивно, адже кожен учень школи взяв участь у цьому заході.

15:43 19.03.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні жителі Колодяжненської об'єднаної

15:07 19.03.2019

До Дня визволення с.Уховецьк

До Дня визволення с.Уховецьк

       Тематичний концерт «Село моє, у твоїй долі біль і любов переплелись», присвячений 75-ій річниці визволення с.Уховецьк відбувся у місцевій школі. У виконанні талановитих школярів та їх наставників звучали пісенні та поетичні твори, виконувалися сюжетні танці. Присутні на заході хвилиною мовчання вшанували загиблих у війні односельчан, а діти – учасники концерту, поклали вінки до Братської могили. На звітний концерт прибули: депутат Волинської обласної ради Микола Буліга, Уховецький староста Володимир Демидюк , депутат районної ради Олександр Титомир, директор Центру позашкільної освіти Колодяжненської сільської ради Лариса Коновалова.

22:29 16.03.2019

Конкурс читців творів Т.Шевченка

Конкурс читців творів Т.Шевченка

           В малому залі Будинку культури с.Колодяжне відбувся конкурс читців творів Тараса Шевченка «Кобзарева струна не вмирає». Проходив він у рамках відзначення 205-ї річниці від дня народження поета. Мета конкурсу — популяризація творчості митця, виховання у підростаючого покоління українців належного ставлення до літературної спадщини Кобзаря.

16:20 12.03.2019

Інклюзивно - ресурсний центр інформує

Інклюзивно - ресурсний центр інформує

       6 березня в інклюзивно - ресурсному центрі Колодяжненської сільської ради відбулося святкове дійство, приурочене до Міжнародного жіночого дня – майстер-клас з розпису імбирних пряників, який провела вчитель-реабілітолог Гелецька Ольга Олексіївна. Під час МК діти почули легенду виникнення імбирного пряника, ознайомилися з технікою його розфарбовування за допомогою айсінгу. Кожен з учасників відчув себе справжнім кондитером і втілив свою фантазію у розфарбовування імбирних квіточок та сердечок для  матусь. Атмосфера, яка панувала на цьому святі, зачарувала не лише дітей, а й дорослих.

18:03 06.03.2019

Творчий звіт в ЗОШ І-ІІІст.с.Кричевичі

Творчий звіт в ЗОШ І-ІІІст.с.Кричевичі

     «Хай в серці кожної дитини – живе любов до України» - під такою назвою в ЗОШ І-ІІІ ст.с.Кричевичі відбувся творчий звітний концерт. Ошатно прибраний просторий зал зібрав чимало глядачів: педагогів, школярів, батьків, односельчан. Справжню майстерність, талант показали всі учні школи, які взяли участь у святі. Дивували присутніх мелодійним виконанням пісень, виразним читанням віршів, оригінальністю танців, костюмів та використаних атрибутів. Артистичністю, сценічною виразністю голосу, особливістю виступів відзначилися наймолодші учасники концерту. Урочистою миттю заходу було виконання Гімну громади. Присутній на творчому звіті Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик подякував дітям за подаровані приємні хвилини творчості, педагогам закладу, батькам, персоналу – всім, хто долучився до організації та проведення чудового свята. Побажав присутнім міцного здоров'я, добра, любові, а нашій країні - миру та злагоди.

21:56 05.03.2019

Змагання з волейболу.

Змагання з волейболу.

           У районних змаганнях з волейболу, що відбулися в спортивному залі НВК смт.Голоби серед депутатів та працівників виконавчих апаратів районних, сільських, селищних рад боролися за першість 5 команд , а саме з смт. Люблинець, смт. Голоби, с. Колодяжне, с. Поворськ та Ковельської районної ради. У напруженій та цікавій грі кубок першості здобула команда волейболістів Колодяжненської громади. Вітаємо з перемогою наших земляків!

11:13 04.03.2019

Нарада - семінар в Скулинській ЗОШ

Нарада - семінар в Скулинській ЗОШ

       Сьогодні, в ЗОШ І-ІІІ ст.с.Скулин відбулася нарада – семінар для керівників закладів загальної середньої освіти та керівників закладів дошкільної освіти Колодяжненської громади на тему: «Формування ключових компетентностей, необхідних для успішної самореалізації особистості в суспільстві». У програмі роботи семінару було передбачено зустріч з педагогами – організаторами, заступниками директорів шкіл та вчителями природничих дисциплін. Великий інтерес у присутніх викликала презентація роботи Скулинського шкільного лісництва (кер.Савченко С.М.) та представлення проекту про рідне село: «Маленька Батьківщина у великому серці» (кер.Литвин Г.Д.).Під керівництвом начальника управління гуманітарної сфери Павла Кухти на нараді керівників було розглянуто ряд нагальних та актуальних питань в освітній галузі. Методист відділу освіти райдержадміністрації Лариса Дятел проаналізувала участь шкіл громади в предметних олімпіадах на рівні району та області. На завершення наради – семінару учні школи та їх наставники запросили усіх присутніх на «Свято «Масниця» , де на сцені актового залу відтворили традиції та розваги Масляного тижня.

22:55 01.03.2019

Новини з навчальних закладів.

Новини з навчальних закладів.

      Заходи до Міжнародного Дня рідної мови та приурочені 148-ій річниці від Дня народження Лесі Українки відбулися в школах Колодяжненської ОТГ, зокрема в Скулині та Уховецьку.

15:56 26.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь