Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс читців "Мій любий краю" присвячений 147-й річниці від дня народження Лесі Українки

Конкурс читців "Мій любий краю" присвячений 147-й річниці від дня народження Лесі Українки

        21 лютого 2018 року І тур між будинками культури громади проходив справжнім дійством в бібліотеці с. Колодяжне конкурс читців «Мій любий краю», який присвячений 147-й річниці від дня народження Лесі Українки. Делегація  конкурсантів з’їхалася з усіх загальноосвітніх шкіл громади: Уховецька, Скулина, Кричевич, Колодяжного, Волошок та Стеблів, щоб заявити про свої таланти.  Головною метою конкурсу  є пропагування українського мистецтва, світової класики, творчої спадщини Лесі Українки, виховання почуття патріотизму, підтримки та розвитку творчого потенціалу учнів.

10:52 23.02.2018

Благодійний Український ярмарок в ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки

Благодійний Український ярмарок в ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки

           17 лютого 2018 року у ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки відбувся Благодійний Український Ярмарок, який проводиться кожного року. Батьки, учні та весь шкільний колектив взяв активну учать у підготовці, організації та проведенні ярмарки присвяченої Масляній. Вражень як і смаколиків, різних виробів було дуже багато. От і цьогоріч відкриття заходу розпочалося із театралізованої вистави у виконанні вчителів та дітей, веселих пісень, таночків у виконанні учнів школи.  По закінченні  виховного заходу усі присутні були запрошені на ярмарок, де можна було придбати різні побутові вироби, овочі та фрукти, поласувати різними ласощами.

10:16 20.02.2018

Турнір із настільного тенісу

Турнір із настільного тенісу

          11 лютого 2018 року в спортивному залі ЗОШ І-ІІ ступенів с. Волошки  було проведено спортивні змагання із настільного тенісу серед жителів Колодяжненської об’єднаної громади. До змагань допускалися усі бажаючі старше 16 років.

14:58 12.02.2018

Спортивний турнір!

Спортивний турнір!

          28 січня 2018 року в спортивному залі ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Скулин відбувся відкритий турнір з волейболу, який присвячений «Дню Соборності України».

14:32 29.01.2018

Різдвяний калейдоскоп "У світлі Віфлеємській зорі"

Різдвяний калейдоскоп "У світлі Віфлеємській зорі"

            Найулюбленіша традиція на різдвяні свята у дорослих та малечі – це співати колядки і щедрівки. Різдвяна музика наповнює наші серця радістю, тому 21 січня 2018 року в Будинку культури с. Кричевичі відбувся Різдвяний калейдоскоп «У світлі Віфлеємської зорі». Святкову програму розпочали з вітальних слів голови Колодяжненської сільської ради, Кашика Віталія Леонтійовича, а також начальника управління гуманітарної сфери Кухти Павла Володимировича.

15:18 25.01.2018

Фестиваль колядників та щедрувальників

Фестиваль колядників та щедрувальників

         16 січня 2018 року відбувся відкритий фестиваль колядників і щедрувальників «Різдвяний ярмарок» в смт. Голоби. Колодяжненська сільська рада теж не була в стороні. За підтримки голови, керівника управління гуманітарної сфери та організації директора будинку культури с. Скулин Наталії Бурносової громаду представив аматорський, вокальний колектив у складі одинадцяти учасників с. Скулин Колодяжненської сільської ради. Участь у ярмарку приймав ще 21 колектив. Упродовж  концерту кожна колядка і танок вабили колоритом і самобутністю, інші — дотепністю та оригінальністю, ще інші — безпосередністю й свіжістю.

15:13 25.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь