A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката?

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката?

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.

14:22 11.03.2024

Нарада освітян

Нарада освітян

     Днями, під керівництвом начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілії Осіпчук, відбулася  нарада із директорами закладів загальної середньої освіти громади, центру позашкільної освіти, центру професійного розвитку педагогічних працівників  сільської ради.

11:36 11.03.2024

Ще один меморандум про співпрацю…

Ще один меморандум про співпрацю…

     Минулого тижня у Колодяжненській сільській раді побувала  делегація з обласного центру у складі ректора Академії рекреаційних технологій і права Людмили Стасюк, директора Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права Юліана Таранчука та директора  Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентини Остапчук.

09:48 11.03.2024

На сторожі правди, любові до рідної землі і честі його слово: у громаді відзначили річницю від дня народження Тараса Шевченка

На сторожі правди, любові до рідної землі і честі його слово: у громаді відзначили річницю від дня народження Тараса Шевченка

     9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. Шевченко був відомий і боротьбою за визволення українського народу.

12:23 09.03.2024

Шановні жінки!

Шановні жінки!

     Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем!       Історія цього свята - про боротьбу за рівність прав, що дуже важливо. Багато років це свято наділяли й іншими сенсами: називали днем краси і весни, святом 8 березня тощо. Саме Вам, шановні жінки, вирішувати, який у цього свята зміст особисто для кожної із Вас. А я зичу хорошого настрою, відсутності перепон на життєвому шляху, підкорення  нових вершин. Будьте здорові та щасливі!

08:53 08.03.2024

Оголошення!

Оголошення!

    Колодяжненська сільська рада повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна: Нежитлова будівля за адресою Волинська область, Ковельський район, с. Уховецьк, вул. Центральна, 18 Г.     Підстава:Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, індексний номер 178782775 від 27.08.2019 року, номер запису 16061 від 27.08.2019 року.     Прохання можливих власників зазначеного майна протягом року звернутися з підтверджуючими правовими документами для зняття його з обліку як безхазяйного до Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області за адресою: Волинська область, Ковельський район, с. Колодяжне, вул. Лесі Українки,20. Дні прийому: Пн – чт з 8:00 до 17:15; Пт з 8:00 до 16:00. тел. (03352) 9-02-32, 9-02-43, e-mail: [email protected]

14:48 07.03.2024

Освіта в умовах сьогодення

Освіта в умовах сьогодення

   Нещодавно, 29 лютого 2024 року, на базі Дубівського ліцею відбувся семінар-практикум для керівників (директорів, заступників директорів, завідувачів філіями) закладів загальної середньої освіти на тему: «Особливості навчання здобувачів освіти в умовах сьогодення».           На заході були порушені проблеми створення комфортного сучасного освітнього середовища, формування мотивації навчальної діяльності здобувачів освіти, актуальні питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану. Спікери семінару Надія Марцинюк, директор КУ ЦПРПП, Олена Балецька, директор Дубівського ліцею, Лариса Дятел та Дмитро Топольський, консультанти КУ ЦПРПП, Людмила Литвинюк, заступник директора Голобського ліцею, глибоко проаналізували  порушені питання та поділились актуальними напрацюваннями.         Учасники семінару-практикуму, керівники закладів загальної середньої освіти території обслуговування КУ ЦПРПП, були долучені до проведення майстерки: «Вирішуємо проблеми по-новому» (інтерактивна вправа «Електростанція»), яку провела Людмила Троцюк, заступник директора Дубівського ліцею.         На завершення заходу Олександр Костюк, практичний психолог, та Альона Систалюк, соціальний педагог Дбувського ліцею, провели тренінгове заняття з формування навичок стресостійкості,  у ході якого було опрацьовано техніки і методики роботи зі стресом, експрес-техніки щодо роботи з психосоматичними проявами.  Продемостровані методики  будуть ефективними в роботі керівників з педагогами, здобувачами освіти, батьками з метою розвитку та відновлення життєстійкості у дітей та дорослих.       Керівники ЗЗСО виявили високий рівень мотивації, креативності, емоційності та збагатили особистим досвідом, власними враженнями, коментарями проведення кожної вправи та методики. Високий рівень емоційного інтелекту учасників дозволив найефективнішим чином опрацювати запропонований матеріал.

12:53 05.03.2024

Щирі вітання!

Щирі вітання!

     Сьогодні, 02 березня 2024 року, свій 93-ій день народження відзначає жителька Колодяжного Лідія Федорівна Сківська. Продовжуючи започатковану цьогоріч традицію, завітали привітати довгожительку із цим особистим святом.     Щирі вітання від сільського голови Віталія Кашика та від себе особисто виголосила керуючий справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Валентина Шипа, віншування лунали також від директора Колодяжненської публічної бібліотеки Тетяни Савлук.        Зичили Лідії Федорівні, аби Бог послав їй здоровʼя, затишку й благополуччя її родині. Жінка нині проживає з рідними, які піклуються про неї. Має онуків, правнуків і одну праправнучку. Найбільше і головне бажання - дочекатися онука з війни, адже він боронить Україну ще з 2015 року. Нехай Бог оберігає захисника та низький йому уклін!

12:59 02.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь