Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Будапешті презентували видання народних пісень, які зібрала Леся Українка

У Будапешті презентували видання народних пісень, які зібрала Леся Українка

     У Будапешті на музично-літературному вечорі відбулася презентація видання «Народні пісні з голосу Лесі Українки» за участю троюрідної племінниці української поетеси та правнуки Михайла Драгоманова пані Аріадни Бартаї.

10:43 22.11.2023

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

    01 грудня 2023 року завершується перехідний період, протягом якого заповнення платниками податків реквізиту «Призначення платежу» під час сплати податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску було можливе у неструктурованому форматі.

10:06 22.11.2023

Нарада освітян

Нарада освітян

     21 листопада 2023 року, під керівництвом начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілії Осіпчук, за участі сільського голови Віталія Кашика відбулася нарада із керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади.

08:58 22.11.2023

Про мінімальне податкове зобов’язання...

Про мінімальне податкове зобов’язання...

     Серед змін до Податкового кодексу України, які набрали чинності у 2023 році - введення мінімального податкового зобов’язання. МПЗ - мінімальна величина податкового зобов’язання із сплати податків, зборів, платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, пов’язаних з виробництвом та реалізацією власної сільськогосподарської продукції та/або з власністю та/або користуванням (орендою, суборендою, емфітевзисом, постійним користуванням) земельними ділянками, віднесеними до сільськогосподарських угідь, розрахована відповідно до Податкового кодексу України (далі - ПКУ). 

16:29 20.11.2023

Попрощалися  із легендарною зв’язковою УПА Ганною Йонівною Зеленою

Попрощалися із легендарною зв’язковою УПА Ганною Йонівною Зеленою

     Певне, у кожній спільноті Ковельщини та загалом Волині знали про Ганну Йонівну Зелену: вона була не просто живим свідком, а учасником визвольної боротьби українського народу проти загарбників – зв’язковою Української повстанської армії, за що була засуджена радянською окупаційною владою до 10 років заслання. Її історія життя - приклад мужності та незламності духу, віри в Україну, орієнтир для багатьох поколінь українців.19 листопада 2023 року, на 97 році життя, перестало битися серце нашої легендарної землячки, а сьогодні, 20 листопада, її провели в останню земну дорогу.  

15:53 20.11.2023

Вічна і світла памʼять Ганні Зеленій…

Вічна і світла памʼять Ганні Зеленій…

     З глибоким сумом повідомляємо, що 19 листопада 2023 року, на 97 році життя відійшла у засвіти наша легендарна землячка - звʼязкова УПА Ганна Йонівна Зелена. 

22:40 19.11.2023

Шановні аграрії! Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства! 

Шановні аграрії! Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства! 

     Здавна Україна славиться працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу,  мають особливе та турботливе ставлення до землі. Ви - всі, хто пов’язав своє життя із сільськогосподарським виробництвом -  є саме такими, адже ця нелегка праця потребує повної самовіддачі щодня.  Вона безперервна, як саме життя: один урожай зберігається в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими килимами, першими паростками осінньої озимини, чекає сонця, вологи, людського догляду.

09:21 19.11.2023

Оперативна нарада сільського голови…

Оперативна нарада сільського голови…

    Підбиття підсумків і окреслення планів роботи – традиційна тематика оперативної наради сільського голови Віталія Кашика із працівниками виконавчого комітету.

14:57 17.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь