A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у чемпіонаті з настільного тенісу

Участь у чемпіонаті з настільного тенісу

    Днями у Луцьку проходив Чемпіонат волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» з настільного тенісу серед команд територіальних громад, приурочений до 73-ої річниці утворення товариства. Участь у ньому взяли й спортсмени нашої громади.

16:47 06.09.2023

Про проведення загальної мобілізації

Про проведення загальної мобілізації

НАКАЗ начальника Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з основної діяльності) полковника А. Нестеренка №288 від 21 серпня 2023 року

10:58 06.09.2023

Про рейд-перевірку служби у справах дітей...

Про рейд-перевірку служби у справах дітей...

     Служба у справах дітей виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради регулярно перевіряє умови проживання дітей, які перебувають на обліку служби та проводить профілактичні бесіди з батьками та опікунами неповнолітніх. Напередодні навчального року було здійснено об’їзд сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, аби з’ясувати, чи забезпечені школярі необхідним для відвідування закладів освіти шкільним приладдям, одягом тощо.

14:56 05.09.2023

Як не пійматися на гачок шахраїв, які телефонують від імені представників мобільних операторів та інших організацій...

Як не пійматися на гачок шахраїв, які телефонують від імені представників мобільних операторів та інших організацій...

    Одним із поширених видів шахрайства є привласнення фінансового номеру сторонніми особами з використанням опції віддаленої заміни сім-карт. У разі успіху зловмисники можуть викрасти гроші з рахунків, оформити онлайн-кредити, здійснити оплату на вебсайтах або ж придбати товари у звичайному магазині.

09:00 05.09.2023

Переможна гра

Переможна гра

   У черговому матчі у рамках Чемпіонату Ковельського району з футболу цієї неділі ФК «Волошки» зустрівся із ФК «Поворськ». Гра проходила на базі стадіону «Дружба» у Голобах. Успіхи нашої команди за результатами матчів другого кола Чемпіонату не можуть не тішити, причому, щоразу: знову - перемога (із рахунком 0:3)! Щирі вітання!

08:52 05.09.2023

Ремонт харчоблоку Колодяжненського ліцею

Ремонт харчоблоку Колодяжненського ліцею

     Якість освітнього процесу визначається не лише рівнем знань, які отримують здобувачі освіти, а й загалом атмосферою у навчальному закладі, комфортом школярів, який значною мірою залежить від матеріально-технічної бази, інфраструктури тощо. Тому дотримання відповідних стандартів щодо останнього було одним із пріоритетів у роботі управління гуманітарної сфери Колодяжненської сільської ради у довоєнний час, коли ще не постала потреба забезпечення закладів освіти укриттями, на що нині спрямовується найбільше коштів. Втім, навіть у цей складний час вдалося завершити капітальний ремонт харчоблоку Колодяжненського ліцею.

16:02 04.09.2023

Відбувся V благодійний Етнофестиваль "На гостини до Лесі"

Відбувся V благодійний Етнофестиваль "На гостини до Лесі"

            П’ятий, тож можна вже сказати – ювілейний Етнофестиваль «На гостини до Лесі» зібрав на нашій Колодяжненській землі  щирих поціновувачів творчості геніальної Лесі Українки, її багатогранного таланту та видатної особистості. В умовах війни, така культурно-мистецька подія об’єднала всіх іще однією спільною метою – збором коштів на підтримку Збройних Сил України, тож цьогоріч Етнофестиваль – благодійний.

10:05 04.09.2023

Свято 1 вересня  у закладах освіти Колодяжненської громади...

Свято 1 вересня у закладах освіти Колодяжненської громади...

    Жовто-блакитні барви, розмаїття вишиванок і квітів, усміхнені а, подекуди, похнюплені (адже літні канікули завершились!) школярі, привітні батьки і педагоги… Атмосфера цього дня – свята Першого дзвоника – традиційна, а ось настрій просякнутий смутком, адже в країні – війна… Тож на урочистих лінійках, перш за все, згадували тих, завдяки кому ми не втратили нашої свободи та незалежності – наших захисників. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять усіх Героїв, що поклали  на полі бою життя, з гордістю і вдячністю – воїнів, які нині тримають фронт. Відрадно, що окремі з них, перебуваючи вдома у відпустках, відвідали сьогодні святкові лінійки у рідних навчальних закладах, тож присутні подякували і низько вклонилися Героям-землякам.

15:13 01.09.2023

Шановні педагоги, діти, батьки!Прийміть щирі вітання з нагоди Дня знань!

Шановні педагоги, діти, батьки!Прийміть щирі вітання з нагоди Дня знань!

     1 вересня – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

09:06 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь