A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційне повідомлення

Інформаційне повідомлення

  У зв’язку із колективними зверненнями мешканців с. Воля Любитівська  щодо покращення якості мобільного зв’язку в населеному пункті та розглянувши клопотання ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ», рішенням тридцять четвертої сесії восьмого скликання від 18 травня 2023 року №8 «Про надання дозволу ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації споруди електрозв’язку», згаданому товариству було надано відповідний, згідно з назвою рішення, дозвіл.  

09:34 12.09.2023

Зустрічі професійних освітянських спільнот

Зустрічі професійних освітянських спільнот

    В останній тиждень серпня, на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №8 м. Ковеля, проходили інформаційно-консультативні наради «Організація освітнього процесу та викладання навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році» для вчителів ЗЗСО території обслуговування КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Колодяжненської сільської ради.

12:31 11.09.2023

Успішний виступ на обласному фестивалі фізичної культури і спорту

Успішний виступ на обласному фестивалі фізичної культури і спорту

     Цими вихідними, 9-10 вересня, у місті Володимирі, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Олімп»,  проходив обласний фестиваль фізичної культури та спорту, участь у якому сьогодні взяла команда Колодяжненської сільської ради.

21:55 10.09.2023

Щирі вітання!

Щирі вітання!

    Шановні спортсмени, тренери, викладачі фізичного виховання у закладах освіти, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту! Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури і спорту України, який відзначається щороку, у другу суботу вересня.

09:34 09.09.2023

Інструктивно-методична нарада щодо інклюзивної освіти…

Інструктивно-методична нарада щодо інклюзивної освіти…

    7 вересня 2023 року відбулася інструктивно – методична  нарада для педагогічних працівників закладів освіти на тему: «Реалізація індивідуальної освітньої траєкторії учня з особливими освітніми потребами у 2023/2024 навчальному році». Організатором заходу виступила комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Колодяжненської сільської ради.    

18:09 08.09.2023

Щодо забезпечення закладів дошкільної освіти укриттями...

Щодо забезпечення закладів дошкільної освіти укриттями...

    При плануванні будівництва (а точніше, реконструкції господарських примішень під найпростіші укриття)  для закладів дошкільної освіти, профільні структурні підрозділи сільської ради зіштовхнулися із проблемою відсутності технічної документації на окремі приміщення, земельні ділянки тощо, на виготовлення якої був необхідний час. Це, своєю чергою, повпливало на терміни підготовки проектів і вістрочило початок будівельних робіт. 

14:12 08.09.2023

Оперативно й конструктивно

Оперативно й конструктивно

    У п’ятницю, 08 вересня 2023 року, відбулася традиційна робоча нарада керівництва сільської ради із підлеглими.

12:26 08.09.2023

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

    Інформуємо, що у час, коли в закладах освіти триває навчальний процес (понеділок-пʼятниця 8-17 год.), у випадку повітряної тривоги, перевага при розміщенні в укриттях надається дітям. В решту часу укриття доступні для населення. Із їх переліком та адресами можна ознайомитися на нашому сайті за посиланням: https://kolodyazhne.gromada.org.ua/perelik-ta-adresi-ukrittiv

11:15 08.09.2023

Змагання з пляжного волейболу…

Змагання з пляжного волейболу…

     У рамках Спартакіади Колодяжненської громади серед школярів, сьогодні, на базі дитячого табору «Оберіг», відбулися змагання з пляжного волейболу між командами ліцеїв сільської ради. 

16:51 07.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь