A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання серед школярів з нагоди Дня захисників та захисниць України

Змагання серед школярів з нагоди Дня захисників та захисниць України

    Низка заходів, в тому числі, спортивних, присвячених Дню захисників та захисниць України, проходили цими днями в населених пунктах нашої громади.      Важливо пояснювати зміст цього свята юному поколінню, а також - виховувати у дітей  дух патріотизму, заодно залучаючи до різних активностей.       Зокрема, у Дрозднівському ліцеї відбулися змагання між учнями 5, 6 та 7 класів. Безперечно, школярам до вподоби такий вид часопроведення, тож задоволені були усі - й учасники, і переможці!

12:00 02.10.2023

До уваги субʼєктів господарювання…

До уваги субʼєктів господарювання…

До відома суб'єктам господарювання, в яких тимчасово або постійно використовується, переробляється, виготовляється, транспортується, зберігається одна або кілька небезпечних речовин, що з 07 жовтня 2023 року ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.07.2023 № 690 "Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки" буде проводитися виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки.

11:41 02.10.2023

Участь у фестивалі повстанської пісні...

Участь у фестивалі повстанської пісні...

    Напередодні річниці створення Української повстанської армії, яку віднині ми відзначаємо 1 жовтня, в урочищі Вовчак, що у Турійській громаді, відбувся обласний фестиваль повстанської пісні «Вовчак – Волинська Січ», участь у якому взяв народний аматорський фольклорний колектив «Джерело» зі Скулина.

17:50 01.10.2023

Шановна громадо! Наші мужні  захисники і захисниці!

Шановна громадо! Наші мужні  захисники і захисниці!

     Сьогодні ми відзначаємо свято, значення якого в сучасній історії нашої держави важко переоцінити – День захисників та захисниць України. Частина православних вірян святкує нині Покрову Пресвятої Богородиці, а традиційно цього дня відзначаємо і День українського козацтва й річницю створення Української повстанської армії. Цей день єднає в собі тривалу історію боротьби українців за свою Державу – відчайдушну хоробрість козаків, відвагу січових стрільців, мужність вояків УПА. Тож прийміть найщиріші вітання із усіма святами та визначними датами!

08:52 01.10.2023

Щирі вітання!

Щирі вітання!

     Шановні працівники бібліотечних установ громади! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек!

08:38 30.09.2023

Відбувся тематичний захід з нагоди Дня українського козацтва, Української  повстанської армії, Дня захисників та захисниць України

Відбувся тематичний захід з нагоди Дня українського козацтва, Української  повстанської армії, Дня захисників та захисниць України

       Сьогодні, 29 вересня 2023 року, напередодні важливих державних і всенародних свят – Дня українського козацтва, Української повстанської армії, Дня захисників та захисниць України, які віднині відзначаються в Україні 1 жовтня, представники влади і громадськості зібралися на тематичний захід біля пам’ятника борцям за волю та незалежність України Скулині.

16:18 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь