A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні - Всесвітній день психічного здоров’я

Сьогодні - Всесвітній день психічного здоров’я

    Всесвітній день психічного здоров’я відзначається 10 жовтня щорічно. Цей день запропонований Всесвітньою організацією охорони здоров’я задля підвищення рівня обізнаності про проблеми психічного здоров’я. Вперше відзначений 10 жовтня 1992 року за ініціативою Всесвітньої федерації психічного здоров’я. Свято покликане звернути увагу на проблеми, пов’язані з психічним станом людини, та для підтримки людей з подібними захворюваннями. Основна мета цього святкування – скоротити поширеність захворювань, пов’язаних з психічними розладами: депресивні стани, фобії, розлади особистості, алкогольна та наркотична залежності, шизофренія, недоумкуватість, порушення свідомості тощо.

09:39 10.10.2023

Захід для юних туристів – вихованців Скулинського ліцею

Захід для юних туристів – вихованців Скулинського ліцею

   Туризм – це та сфера, яка особливо цікавить школярів, тож тематичні заходи з нагоди Дня туризму в закладах освіти нашої громади продовжуються! Днями, спільно із службою у справах дітей сільської ради, було організовано туристичний похід і змагання для учнів Скулинського ліцею.

15:05 08.10.2023

Щирі вітання!

Щирі вітання!

     Підбито підсумки обласного онлайн-конкурсу читців, у якому брала участь активна і талановита молодь нашої громади. Раді повідомити, що читач бібліотеки-філії  села Любитів Романюк Владислав посів II місце в обласному онлайн-конкурсі читців «Чудово звучить Котляревського слово», присвяченому 225-річчю від часу видання «Енеїди» Івана Котляревського!

13:54 06.10.2023

Хто може отримати пільги на житлово-комунальні послуги в 2023 році…

Хто може отримати пільги на житлово-комунальні послуги в 2023 році…

     Пільги надаються, якщо середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну людину за шість місяців, що передують місяцю звернення, не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу. У 2023 році це 3760 грн.

15:28 05.10.2023

Освітяни із 16 областей України, у рамках конференції керівників закладів освіти, побували в урочищі Нечимне

Освітяни із 16 областей України, у рамках конференції керівників закладів освіти, побували в урочищі Нечимне

       У ці дні на Волині проходить конференція Асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України». Майже сто директорів із 16 областей України долучилися до цієї освітянської події. Цьогоріч тема заходу: «Стратегія проведення реформи системи освіти України в умовах воєнного стану та входження у європейський освітній простір». У рамках перебування на Ковельщині, освітяни завітали і у наш край, зокрема, пройшлися стежками Лесі Українки в урочищі Нечимне, що біля Скулина.  

11:55 05.10.2023

Розпочалися роботи з реконструкції овочесховища в укриття у ЗДО «Журавлик» с. Колодяжне

Розпочалися роботи з реконструкції овочесховища в укриття у ЗДО «Журавлик» с. Колодяжне

    По завершенні всіх процедурних моментів, що стосуються виготовлення й експертизи проектно-кошторисної документації, підрядник приступив до здійснення робіт із реконструкції й переобладнання овочесховища в укриття для закладу дошкільної освіти «Журавлик» села Колодяжне.

11:12 05.10.2023

Атестація педагогів за новим Положенням

Атестація педагогів за новим Положенням

       З 1 вересня 2023 року набуло чинності нове Положення про атестацію педагогічних працівників. Команда працівників КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» підготувала огляд найвагоміших норм та актуальних змін цього документа, що стане у нагоді керівникам органів управління освітою та керівникам закладів освіти, і провела інформаційно-консультативний діалог на тему: «Особливості атестації педагогічних працівників ЗЗСО у контексті нового Положення про атестацію». Захід відбувся 03 жовтня 2023 року на базі Центру культури, дозвілля та спорту Колодяжненської сільської ради.

17:11 03.10.2023

6 жовтня відбудеться «Всеукраїнський урок єдності»

6 жовтня відбудеться «Всеукраїнський урок єдності»

    Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з Національною суспільною телерадіокомпанією України готує телевізійний урок «Всеукраїнський урок єдності», який буде присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям.

11:02 03.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь