A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага!

Увага!

   Згідно з рішенням сільської ради, перевезення школярів до закладів освіти за маршрутом с. Уховецьк – с. Кричевичі – с. Ломачанка –с . Черемошне – с. Ломачанка – с. Кричевичі – с. Уховецьк на період з 01 вересня до 30 червня 2023-2024 року здійснюватиме шкільний автобус. Розклад руху додається.

16:14 31.08.2023

Запрошуємо!

Запрошуємо!

Нагадуємо, що цієї неділі в урочищі Нечимне відбудеться V етнофестиваль «На гостини до Лесі». Для довезення гостей буде організовано два автобуси: 9.00 - від Будинку рад міста Ковеля; 10.30 - від адміністративної будівлі Колодяжненської сільської ради. Запрошуємо!

15:24 31.08.2023

Серпнева конференція педагогічних працівників сільської ради

Серпнева конференція педагогічних працівників сільської ради

   Під керівництвом начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілії Осіпчук, 30 серпня 2023 року, відбулася серпнева конференція педагогічних працівників сільської ради, на якій було підбито підсумки минулого навчального року і представлено план роботи у новому.

08:34 31.08.2023

До відома жителів!

До відома жителів!

    У зв’язку із колективними зверненнями мешканців с. Волошки щодо покращення якості мобільного зв’язку в населеному пункті та розглянувши клопотання ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ», рішенням двадцять сьомої сесії восьмого скликання від 15 грудня 2022 року №36 «Про надання дозволу ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації споруди електрозв’язку», згаданому товариству було надано відповідний, згідно з назвою рішення, дозвіл.   

16:13 30.08.2023

Робочий візит делегації Колодяжненської сільської ради у місто Калети Республіки Польща...

Робочий візит делегації Колодяжненської сільської ради у місто Калети Республіки Польща...

    Співпраця та дружба із громадянами Польщі, які першими стали на допомогу українцям з початком російського повномасштабного вторгнення – важлива складова не лише добросусідських відносин, а й вигідна обом сторонам перспектива у рамках подальшого економічного розвитку держав. Для Колодяжненської сільської ради знайомство із президентом позаурядової організації Товариства приятелів дітей Сілезького регіонального відділення м. Катовіце Яном Вєсьолеком стало не лише можливістю залучення гуманітарної допомоги для громади, сприяння в організації відпочинку дітей, а й відкрило шлях до налагодження співпраці у різних галузях.

16:07 30.08.2023

Пам’ятка населенню

Пам’ятка населенню

    Щоб уникнути пожежі в господарстві необхідно дотримуватись наступних вимог Правил пожежної безпеки:

14:05 30.08.2023

Незгасима слава, вічна пам’ять…

Незгасима слава, вічна пам’ять…

    Сьогодні, у День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, представники місцевої влади, громадськості поклали квіти на могили загиблих у російсько-українській війні Героїв з нашої громади та до окремих тематичних пам’ятних знаків.

15:45 29.08.2023

Шукаємо працівників!

Шукаємо працівників!

      До уваги тих, хто в пошуках роботи! Наявні вакансії спеціаліста з проектно-інвестиційної діяльності, помічника керівника - діловода комунального підприємства, бухгалтера!

13:41 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь