Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці громади! Вітаю Вас з Днем Державного Прапора України!

Шановні мешканці громади! Вітаю Вас з Днем Державного Прапора України!

     Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо це свято. Прапор є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу на шляху до самостійності України. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Упевнений, що, дивлячись на національний прапор, кожен українець – як житель великої європейської країни – відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

08:44 23.08.2023

Платники податків Волині використовують понад 7,8 тисячі програмних РРО

Платники податків Волині використовують понад 7,8 тисячі програмних РРО

    Господарюючі суб’єкти Волині вже використовують у своїй діяльності 7844 програмні реєстратори розрахункових операцій. Аналітика свідчить, що останнім часом волинські підприємці щоденно встановлюють для використання в роботі по декілька десятків ПРРО.

10:57 22.08.2023

Гранти для бізнесу

Гранти для бізнесу

    Інформуємо про те, що наразі GIZ реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку EU4Business: відновлення,конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підвищення конкурентоспроможності економіки України, покращення інституційних та регуляторних умов на національному та місцевому рівнях, завдяки яким малі та середні підприємства (МСП) можуть скористатися новими економічними перспективами, які пропонує Угода про асоціацію з ЄС.

10:46 22.08.2023

Відбулося комісійне обстеження закладів освіти...

Відбулося комісійне обстеження закладів освіти...

    Підготовка закладів дошкільної та загальної середньої освіти до роботи у 2023/2024 навчальному році розпочалася разом із літніми канікулами, а нині здійснюються останні її штрихи, адже вже незабаром учні сядуть за парти, а маленькі вихованці ринуть у садки. Та перед цим варто дослідити заклади освіти на відповідність вимогам чинного законодавства у рамках надання освітніх послуг, дотримання санітарних норм, правил пожежної безпеки, цивільного захисту тощо.

10:20 22.08.2023

Так тримати!

Так тримати!

     Триває Чемпіонат Ковельського району з футболу.        Цими вихідними відбулися матчі одинадцятого туру другого кола чемпіонату : ФК «Волошки», зокрема, зустрілися у футбольному поєдинку із ФК «Бетон» (Люблинець). Матч проходив на стадіоні у Колодяжному.       Результат гри -  3:1 на нашу користь. Як бачимо, місцева команда продовжує тримати першість, з чим радо вітаємо футболістів!

18:05 21.08.2023

Обовʼязок допомагати

Обовʼязок допомагати

Коштом Колодяжненської сільської ради на запит наших військових через благодійний фонд "Варта Волині" придбано 10 глушників до автомата. Подарунок вже відправлено нашим захисникам.

17:58 21.08.2023

Участь у засіданні координаційної ради керівників ОТГ Волині…

Участь у засіданні координаційної ради керівників ОТГ Волині…

     Днями сільський голова Віталій Кашик узяв участь у засіданні згаданого дорадчого органу, яке відбулося у місті Луцьку під керівництвом голови обласної ради Григорія Недопада.      У рамках заходу обговорили важливі питання регіональної політики, співпрацю  громад і участь у різних суспільно корисних ініціативах.        Григорій Недопад закликав до посильного співфінансування місцевими бюджетами ремонтних робіт, що ведуться в житлових корпусах обласного військового ліцею імені Героїв Небесної Сотні, також фінансової підтримки потребує обласне бюро судово-медичної експертизи - в частині евакуації полеглих волинських воїнів, які поклали життя на передовій, захищаючи Батьківщину від російських загарбників.       Також обговорили низку інших моментів, що стосуються співпраці обласної та місцевих рад Волині. 

17:54 19.08.2023

Щодо підтримки обороноздатності держави…

Щодо підтримки обороноздатності держави…

      Періодично в сільську раду надходять звернення від керівництва  військових структур та інших силових відомств щодо надання фінансування з місцевого бюджету на ті чи інші їхні потреби. Керівництво сільської ради, депутатський корпус з розумінням підходять до таких запитів, адже забезпечення обороноздатності держави у час повномасштабної війни, яку веде проти України російська федерація – нині головна стаття видатків державного бюджету, тож завжди намагається допомагати у рамках можливостей місцевого бюджету.      Зокрема, у 2023 році із сільського бюджету було спрямовано загальну суму в 3 161 941 гривень на потреби ЗСУ.

12:16 18.08.2023

Відбулося засідання 38-ої сесії сільської ради

Відбулося засідання 38-ої сесії сільської ради

     На черговій сесії сільської ради, яка відбулася сьогодні, 17 серпня, під керівництвом сільського голови Віталія Кашика, розглянули питання, що стосуються змін до місцевого бюджету, земельних відносин тощо, які, можна сказати, є традиційними для кожної сесії, бо виникають в процесі організації роботи виконавчого комітету, забезпечення життєдіяльності громади та в рамках звернень громадян із відповідними заявами. Тож проекти рішень за цими напрямками були підтримані народними обранцями.

14:20 17.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь