Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Аграрії зможуть отримати безкоштовно мінеральні добрива від уряду США

Аграрії зможуть отримати безкоштовно мінеральні добрива від уряду США

  Уряд США через Програму USAID АГРО безоплатно надасть мінеральні добрива українським агровиробникам на осінню посівну кампанію. Кожен учасник програми зможе отримати 1 тонну нітроамофоски (NPK 16:16:16/15:15:15) для основного та припосівного внесення. Загалом українським агровиробникам передадуть 12 тис тонн добрив.

12:37 03.08.2023

Співпраця і дружня підтримка

Співпраця і дружня підтримка

      Співпраця Колодяжненської сільської ради, Волинського обласного еколого-натуралістичного центру та позаурядової організації Товариства приятелів дітей Сілезького регіонального відділення міста Катовіце на чолі з Яном Вєсьолеком - перевірена найскладнішим часом і обставинами – воєнним станом у нашій державі. Тож саме завдяки їй неодноразово вдавалося залучати допомогу для нашої громади від польських благодійників.

11:07 03.08.2023

У громаді - триденна жалоба

У громаді - триденна жалоба

     На жаль, знову війна забрала життя нашого захисника - жителя громади... Із глибоким смутком повідомляємо, що виконуючи бойове завдання із захисту Батьківщини у Харківській області, загинув навідник першого єгерського батальйону, солдат Віктор Володимирович Олькевич 1969 р.н., житель с. Ворона. У звʼязку із трагічною подією - смертю захисника, розпорядженням сільського голови в громаді оголошено триденну жалобу.     Вічна памʼять Героєві та щирі співчуття рідним! Інформацію про прибуття тіла і чин похорону повідомимо додатково.

20:34 02.08.2023

Щасливої дороги і приємного відпочинку!

Щасливої дороги і приємного відпочинку!

    У передчутті і приємному хвилюванні зібралися сьогодні на площі перед сільською радою діти і їхні батьки, які прийшли провести своїх доньок та синів у дорогу, адже настав день, коли група із 48-и дітей нашої громади вирушає на десятиденний відпочинок у Польщу. Разом із ними відправилося дев’ятеро вихованців Волинського обласного еколого-натуралістичного центру.

16:10 02.08.2023

Стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

Стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

    В умовах повномасштабної війни одним з головних чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

11:12 02.08.2023

Заходи у рамках Весвітнього дня протидії торгівлі людьми...

Заходи у рамках Весвітнього дня протидії торгівлі людьми...

  30 липня у світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році для підвищення поінформованості громадськості про цю проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів людей, які потерпіли від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти проблемі.

13:09 01.08.2023

У громаді вшанували пам'ять видатної землячки Лесі Українки

У громаді вшанували пам'ять видатної землячки Лесі Українки

    На світанку 1 серпня 1913 року, у курортному селищі Сурамі (Грузія) перестало битися серце видатної української поетеси, перекладачки та культурної діячки, життя якої тісно пов’язане із Колодяжним - Лариси Косач-Квітки, відомої під псевдонімом Леся Українка.

11:10 01.08.2023

Успішний старт

Успішний старт

    Цієї неділі розпочалися матчі другого кола Чемпіонату району з футболу.

08:51 01.08.2023

Про організацію відпочинку дітей у Польщі...

Про організацію відпочинку дітей у Польщі...

    Як вже повідомляли, сільським головою Віталієм Кашиком було досягнуто домовленості із польським благодійником Яном Вєсьолеком про організацію відпочинку у місті Калети (Польща) для другої групи дітей із нашої громади. Виїзд запланований на 2 серпня, тож напередодні поїздки сільський голова, за участі начальника управління гуманітарної сфери Лілії Осіпчук, провів робочу зустріч із педагогами та кухарями, які супроводжуватимуть школярів.

08:39 01.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь