A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як у Кричевичах ярмаркували на користь ЗСУ…

Як у Кричевичах ярмаркували на користь ЗСУ…

     Проведення благодійних заходів з метою збору коштів для Збройних Сил, схоже, стане хорошою традицією і у нашій громаді, адже все активніше мешканці сіл Колодяжненської сільської ради відкликаються на ініціативу управління гуманітарної сфери сільської ради, згуртовуються і оголошують ярмарки на своїй території, до яких готуються також чи не всією громадою села чи старостинським округом… Учора відповідний захід відбувся у Кричевичах.

11:50 26.06.2023

Щодо організації вивозу твердих побутових відходів...

Щодо організації вивозу твердих побутових відходів...

     Недавно повідомляли про ситуацію, що склалася із оплатою за надані КП «Тріумф» послуги із водопостачання, зокрема – про велику заборгованість споживачів. Що стосується вивезення твердих побутових відходів, то ситуація не краща – розповідає директор підприємства Олег Данилюк. Станом на 01.06.2023 розмір заборгованості становить 333 214, 62 грн. Окрім того, для якісного і вчасного обслуговування споживачів, керівництво підприємства всіма силами намагається залучати додаткові кошти з інших видів діяльності, але так не може тривати на постійній основі. Тому у КП «Тріумф» закликають мешканців громади своєчасно сплачувати за надані послуги!

11:32 26.06.2023

Переможна гра

Переможна гра

   Матчі першого кола Чемпіонату району з футболу добігають кінця, і вчора, у передостанньому - шостому турі, футбольну зустріч із командою Колодяжненської громади - ФК «Волошки» приймав ФК «Білин».

11:27 26.06.2023

Правила пожежної безпеки під час збирання врожаю

Правила пожежної безпеки під час збирання врожаю

Для хліборобів настав найважливіший період - збирання врожаю. Жнива є причиною особливої турботи для хліборобів, бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.

08:34 26.06.2023

Місцеві школярі відправились на відпочинок у Польщу

Місцеві школярі відправились на відпочинок у Польщу

    У рамках налагодженої сільським головою Віталієм Кашиком співпраці із президентом польської позаурядової організації «Товариство приятелів дітей» Сілезького регіонального відділення м. Катовіце Яном Вєсьолеком, група школярів нашої громади із 48-и дітей пільгових категорій, віком 8-15 років, сьогодні відправилася на десятиденний відпочинок у м. Калети Республіки Польща.

17:20 25.06.2023

Увага! Важлива інформація КП «Тріумф»!

Увага! Важлива інформація КП «Тріумф»!

     Шановні мешканці! Комунальним підприємством «Тріумф» був проведений аналіз оплати жителями громади наданих підприємством послуг із водопостачання (за п’ять місяців 2023 року). Станом на 01.06.2023 заборгованість становить 73 848, 33грн.

16:18 25.06.2023

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

     Сьогодні, 23 червня 2023 року, під керівництвом сільського голови Віталія Кашика відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

15:16 23.06.2023

Шановні держслужбовці! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем державної служби!

Шановні держслужбовці! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем державної служби!

    Працювати у державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави – вкрай відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, добробут людей, їхнє ставлення до влади. Ви заслуговуєте на глибоку повагу, адже на ваших плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу.      

09:56 23.06.2023

Про мобілізацію...

Про мобілізацію...

    Згідно з Наказом начальника Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з основної діяльності) полковника А. Нестеренка «Про проведення загальної мобілізації» від 20.06.2023 №186, на виконання Указів Президента України від 24 лютого 2022 року No65/2022 «Про загальну мобілізацію», від 17 травня 2022 року No342/2022 «Про продовження строку проведення загальної мобілізації», від 12 серпня 2022 року №574/22 «Про продовження строку проведення загальної мобілізації» від 06 лютого 2023 року №59/2023 «Про продовження строку загальної мобілізації» та від 01 травня 2023 року № 255/2023 «Про продовження строку проведення загальної мобілізації», відповідно до Законів України «Про військовий обов'язок і військову службу» та «Мобілізаційну підготовку та мобілізацію» (текст наказу опублікований нижче):

08:32 23.06.2023

Нарада при сільському голові Віталієві Кашику на тему проведення жнивної кампанії в приватному секторі.

Нарада при сільському голові Віталієві Кашику на тему проведення жнивної кампанії в приватному секторі.

     На зустріч були запрошені місцеві комбайнери, що здійснюють обмолот зернових і технічних культур у жителів громади, з метою доведення до їх відома інформації з техніки безпеки, правил дорожнього руху тощо, а також обговорення цінової політики на надання послуг з обмолоту. Участь у нараді також узяли заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петро Оксентюк, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Шипа, офіцер громади Володимир Будков, працівники профільних структурних підрозділів виконавчого комітету сільської ради, старости.

16:53 22.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь