A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся матч четвертого туру…

Відбувся матч четвертого туру…

   Цими вихідними, у футбольному поєдинку у рамках Чемпіонату району з футболу, зустрілися ФК «Волошки» із ФК «Бетон» (Люблинець). Цього разу гру приймала команда-суперник на стадіоні у Люблинці.

08:08 13.06.2023

Меморандум про співпрацю

Меморандум про співпрацю

     Сьогодні відбулася зустріч сільського голови Віталія Кашика із представниками благодійного фонду «Батерфлай», у рамках якої між Колодяжненською сільською радою та згаданою благодійною організацією був підписаний Меморандум про співпрацю щодо підтримки осіб, постраждалих від домашнього насильства.

16:42 12.06.2023

Про відвідування лісових масивів та заготівлю ягід і грибів…

Про відвідування лісових масивів та заготівлю ягід і грибів…

   Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петро Оксентюк узяв участь у черговому засіданні районної постійно діючої комісії з питань організації заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійснення побічних лісових користувань, яке днями відбулося на базі районної військової адміністрації під керівництвом голови комісії – першого заступника начальника районної військової адміністрації Галини Коляди, за участі начальника Ольги Черен, заступника голови районної ради Андрія Броїла, профільних фахівців, суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють заготівлю другорядних лісових матеріалів у Ковельському районі.

16:03 12.06.2023

У Скулині та Дрозднях пройшли ярмарки на підтримку ЗСУ

У Скулині та Дрозднях пройшли ярмарки на підтримку ЗСУ

     Періодично у нашій громаді, за ініціативи управління гуманітарної сфери сільської ради, проходять ярмарки на підтримку Збройних Сил України. У рамках дня громади, у травні, такий захід був організований у Колодяжному, нещодавно – в Уховецьку, а вчора ярмаркували у Скулині та Дрозднях.

14:45 12.06.2023

Триває підготовка до чергової сесії…

Триває підготовка до чергової сесії…

   Сьогодні, 12 червня 2023 року, відбулося засідання постійної комісії сільської ради з питань бюджету, фінансів та планування соціально-економічного розвитку під керівництвом голови комісії Володимира Шевчука, за участі членів комісії, секретаря сільської ради Павла Кухти, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра Оксентюка, профільних працівників сільської ради, депутатів тощо.

13:33 12.06.2023

Підготовка до нового навчального року

Підготовка до нового навчального року

    Як відомо, після свята Останнього дзвоника і з початком літніх канікул стартує підготовка закладів освіти до прийому учнів у вересні, у новому навчальному році. Вона здійснюється відповідно до наказу начальника управління гуманітарної сфери сільської ради Лілії Осіпчук від 02 червня 2023 року № 107 «Про підготовку матеріально-технічної бази закладів освіти територіальної громади до роботи в новому 2023/2024 навчальному році та в осінньо-зимовий період». З цією метою створено спеціальну комісію у складі працівників управління, виконавчого комітету сільської ради та представників профільних служб, а також – робочі групи для здійснення контролю та координації роботи у рамках підготовки закладів освіти.

11:04 09.06.2023

У громаді діють пришкільні мовні табори

У громаді діють пришкільні мовні табори

     Навчальний рік позаду, але це не означає, що спорожніли заклади освіти громади, адже на базі тих, де є укриття, діють літні мовні табори. Це – не лише хороший спосіб підвищити або закріпити здобуті у період навчання знання з іноземної мови, але й цікаве і насичене дозвілля для дітей.

16:37 08.06.2023

Роботи на дорогах...

Роботи на дорогах...

    Продовжуються роботи на комунальних дорогах краю. Днями і сьогодні працювали над покращенням якості шляхів на території Любитівського старостинського округу. 

16:08 07.06.2023

Щодо доступності укриттів....

Щодо доступності укриттів....

   На позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Колодяжненської сільської ради, яка відбулася під керівництвом сільського голови - голови згаданої комісії Віталія Кашика, було напрацьовано ряд заходів щодо організації укриття населення у фонді захисних споруд цивільного захисту.

10:11 07.06.2023

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

    Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства. Мета кампанії — проінформувати про можливість отримати безоплатну правову допомогу та мотивувати постраждалих діяти, щоб захистити себе. Адже нині більшість подібних злочинів залишаються невідомими, а тому кривдники — непокараними. Розголос важливий — це спонукає інших звертатися по допомогу.

09:55 06.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь