A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні працівники засобів масової інформації!

Шановні працівники засобів масової інформації!

    Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем журналіста. Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем, занурюючись у бурхливий вирій подій, першими дізнаватися про найсвіжіші новини, оперативно знайомити з ними населення, створювати об'єктивну картину нашого сьогодення.

08:42 06.06.2023

Свято в Уховецьку

Свято в Уховецьку

    Учора християни відзначали велике свято Трійці Господньої, а уховчани - ще й свої свята-ювілеї: 550-річчя з дня першої писемної згадки про Уховецьк та 200-річчя храму Святої Трійці – духовної святині села.

15:29 05.06.2023

Відбувся футбольний матч...

Відбувся футбольний матч...

    Матч третього туру Чемпіонату району з футболу відбувся на центральному стадіоні села Колодяжне. У протистоянні зустрілися команда нашої громади - ФК «Волошки» із ФК «Нива» (Згорани).

08:24 04.06.2023

Підведено підсумки ХХVІІІ обласної виставки  дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»

Підведено підсумки ХХVІІІ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»

    З метою активізації творчої діяльності педагогічних працівників, презентації, поширення, впровадження інноваційних досягнень освітян в контексті Нової української школи впродовж квітня – травня 2023 року проводилась ХХVІІІ обласна виставка дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». Вона стала свідченням того, що попри непростий час і пов’язані з ним складнощі в роботі, педагоги громади не тільки не припинили підвищувати свою кваліфікацію, займатися саморозвитком, а й представили чималу кількість професійних публікацій у номінаціях «Українська мова і література», «Зарубіжна література», «Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)».

12:26 02.06.2023

Служба зайнятості пропонує для переселенців…

Служба зайнятості пропонує для переселенців…

     Для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та постраждалих сімей внаслідок  агресії РФ товариство з обмеженою відповідальністю «Чікен Трейд» пропонує працевлаштування на своєму підприємстві за адресою Волинська область, місто Нововолинськ із забезпеченням проживання та харчування таких сімей, а саме:

09:40 02.06.2023

Майбутнє України в руках дітей!

Майбутнє України в руках дітей!

     Саме сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» для своїх вихованців організували свято під гаслом  «Батьки і діти, як сонце і квіти» на базі Уховецького ліцею.

20:03 01.06.2023

Відбулося свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей...

Відбулося свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей...

     Недаремно Міжнародний день захисту дітей відзначають саме в перший день літа – 1 червня, адже діти уособлюють сонце, тепло, ласку і любов. Тож для наймолодших та юних мешканців нашої громади управлінням гуманітарної сфери та службою у справах дітей сільської ради була організована цікава і насичена програма, яка складалася із концерту, спортивної естафети, туристичної смуги перешкод, бульбашкового шоу. Тож про все - по черзі.

18:27 01.06.2023

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

      У перший день літа, 1 червня, ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей: це не просто свято, а, перш за все, нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як одного з основних завдань держави та кожної людини зокрема. Адже саме від нас, дорослих, залежить, як складеться в подальшому життя маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

09:21 01.06.2023

Свято Останнього дзвоника

Свято Останнього дзвоника

     31 травня для учнів закладів загальної середньої освіти громади, педагогів, батьків символічно продзвенів останній дзвінок, сповіщаючи про завершення навчального року. На шкільних подвір’ях, відповідно до рекомендацій управління гуманітарної сфери сільської ради щодо проведення свята у всіх ЗЗСО, традиційно зібралися батьки, рідні та близькі учнів, зокрема випускників, друзі, почесні гості, аби привітати їх із черговим важливим етапом у житті, а усіх школярів та їхніх учителів із водночас щемливим і радісним святом.

09:06 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь