A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася 35-а сесія восьмого скликання…

Відбулася 35-а сесія восьмого скликання…

     Сьогодні, 22 червня, на черговій сесії Колодяжненської сільської ради було прийнято низку важливих рішень. Усі проекти рішень були попередньо детально вивчені та обговорені постійними комісіями сільської ради, тож більшість питань порядку денного розглядали у форматі «питання-відповідь».

16:44 22.06.2023

Відбулося вручення документів про здобуття освіти...

Відбулося вручення документів про здобуття освіти...

    Ось і позаду навчальний рік 2022/2023, який, без перебільшення, можна назвати одним із найскладніших в історії нашої держави. Відключення електроенергії, уроки в укриттях, дистанційне навчання — далеко не повний перелік викликів, які постали перед учнями цього року з огляду на російське вороже вторгнення і постійний терор цивільного населення державою-агресором. Але учні своєю наполегливістю, бажанням розвиватися довели, що навіть у таких важких обставинах можна рости, зміцнювати свій дух та розум.

16:10 21.06.2023

У випадку насильства головне - НЕ МОВЧАТИ!

У випадку насильства головне - НЕ МОВЧАТИ!

     Жорстоке поводження з дітьми і зневага їхніми інтересами можуть мати різні види і форми, але їх наслідками завжди є серйозний збиток для здоров'я, розвитку і соціалізації дитини, нерідко несе загрозу її життю чи навіть стає причиною смерті.

10:36 21.06.2023

Щодо підготовки громадян до національного спротиву...

Щодо підготовки громадян до національного спротиву...

    За участі сільського голови Віталія Кашика, керівника ДФТГ Віктора Матвіюка відбулася зустріч представників добровольчого формування територіальної громади із заступником начальника штабу по мобілізаційній роботі В/ч А 7063 Василем Луканем на тему участі у навчанні з національного спротиву.

15:28 20.06.2023

Дрон для захисників

Дрон для захисників

    Із початком повномасштабної війни росії в Україні, у нашій громаді регулярно проходять збори коштів з метою придбання військовим техніки, амуніції, спеціального обладнання тощо, до яких долучаються працівники сільської ради, закладів освіти, депутати, підприємці, релігійні громади і, зрештою, усі небайдужі громадяни. Чи не кожен проведений у громаді захід також має благодійну мету – підтримку Збройних Сил України.

14:39 20.06.2023

У Держпродспоживслужбі закликають відмовитися від купівлі риби і рибопродуктів у місцях стихійної торгівлі...

У Держпродспоживслужбі закликають відмовитися від купівлі риби і рибопродуктів у місцях стихійної торгівлі...

    Закликаємо мешканців відмовитися від купівлі риби в місцях стихійної торгівлі та перевіряти її походження під час придбання на ринках та в магазинах. Адже внаслідок підриву Каховської ГЕС та зниження рівня води в обмілілих водоймах почався масовий мор риби. У Держпродспоживслужбі наголошують: вживання загиблої риби небезпечне для здоров’я.

14:29 20.06.2023

Автобус для громади

Автобус для громади

     У рамках співпраці сільської ради із місцевими підприємцями, останні неодноразово долучалися до благодійних ініціатив щодо підтримки наших захисників, а також безпосередньо сприяли розвитку громади. А нещодавно підприємцем Олександром Місюрою для потреб громади був переданий автобус VOLVO B12.

12:18 19.06.2023

Переможна гра

Переможна гра

    Переможним рахунком 5:1 завершився футбольний поєдинок між командою нашої громади - ФК «Волошки» та ФК «Поворськ», який відбувся сьогодні на стадіоні у селищі Голоби.

19:19 18.06.2023

Участь у Всеукраїнських змаганнях "Найкраща сільська спортивна громада України"

Участь у Всеукраїнських змаганнях "Найкраща сільська спортивна громада України"

    Як відомо, наша громада у 2022 році посіла перше місце на обласному фестивалі фізичної культури і спорту, а тому здобула право представляти Волинь на Всеукраїнських спортивних змаганнях «Найкраща сільська спортивна громада України», які проводяться з метою розвитку і популяризації фізичної культури і спорту в сільській місцевості.

13:07 18.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь