A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація про прибуття тіла і чин похорону загиблого захисника Романа Кубаха…

Інформація про прибуття тіла і чин похорону загиблого захисника Романа Кубаха…

    Завтра, 7 липня, «на щиті» повертається наш Герой Роман Валентинович Кубах. О 10-ій годині траурний кортеж вирушить від моргу у Ковелі у рідне село захисника – Скулин. Потому, орієнтовно об 11-ій годині, відбудеться прощання біля домівки полеглого воїна за адресою: с. Скулин, вул. Зелена, 15, а опісля – відспівування у церкві Святого Іоана Богослова ПЦУ.

16:59 06.07.2023

В громаді - 3-денна жалоба...

В громаді - 3-денна жалоба...

Гірка звістка прийшла у нашу громаду: внаслідок мінометного обстрілу в одному з районів Запорізької області загинув мешканець Скулина Кубах Роман Валентинович, водій-санітар медичного пункту 1 механізованого батальйону. У звʼязку із трагічною подією - загибеллю захисника, розпорядженням сільського голови у громаді оголошено триденну жалобу.  Вічна памʼять Герою та щирі співчуття рідним. Інформацію про поховання повідомимо додатково.

19:50 05.07.2023

Про роботу у населених пунктах громади…

Про роботу у населених пунктах громади…

   Належний вигляд території довкола комунальних установ краю, пам’ятних знаків, громадських місць, загалом вулиць населених пунктів – це те, про що мають дбати старости безпосередньо на місцях. Регулярно до обкошування територій залучають комунальне підприємство «Тріумф».

11:18 05.07.2023

До уваги громадян!

До уваги громадян!

  З метою забезпечення публічної безпеки і порядку, недопущення надзвичайних ситуацій на території громади під час літнього оздоровчого сезону  у 2023 році, Колодяжненська сільська рада рекомендує :

10:03 05.07.2023

Шановні працівники поліції!

Шановні працівники поліції!

   Щорічно 4 липня в Україні відзначається ваше професійне свято. Тож сьогодні прийміть щирі вітання з Днем Національної поліції України!

09:26 04.07.2023

Стартує будівництво найпростішого модульного укриття для Скулинського ліцею

Стартує будівництво найпростішого модульного укриття для Скулинського ліцею

     Вимога воєнного часу - аби у кожному закладі освіти було укриття, адже, перш за все, навчальний процес має бути безпечним. Саме тому облаштування та будівництво найпростіших укриттів, захисних споруд цивільного захисту - один із пріоритетів у роботі місцевої влади.

08:29 04.07.2023

ФК "Волошки" - лідер за підсумками матчів...

ФК "Волошки" - лідер за підсумками матчів...

     Ось і відбувся заключний матч першого кола Чемпіонату району з футболу. Гру приймав ФК «Волошки» на стадіоні у Колодяжному, а в суперниках - ФК «Турійськ».

18:46 02.07.2023

Участь в обласних спортивних змаганнях "Разом до Перемоги"

Участь в обласних спортивних змаганнях "Разом до Перемоги"

    Пропагування здорового способу життя та систематичних занять фізичною культурою і спортом і загалом популяризація спорту у сільській місцевості – важливий напрямок роботи, що покликаний виховувати правильні пріоритети щодо проведення дозвілля. А залучення мешканців громади до участі у спортивних змаганнях різних рівнів лише сприяє цьому процесу.

09:37 01.07.2023

Дорожні роботи у центральній садибі громади

Дорожні роботи у центральній садибі громади

     Серед визначених робіт щодо експлуатаційного утримання комунальних доріг - ремонт відрізка по вул. Богдана Хмельницького у селі Колодяжному (частина - відновлення асфальтного покриття, а також, ямковий ремонт). Нині робота на стадії завершення.

17:31 30.06.2023

Незабутні враження

Незабутні враження

    Ці дні для дітей із Колодяжненської громади, які досі перебувають на відпочинку у Польщі, видалися направду насиченими на цікаві пригоди та приємні враження! Адже юні відпочивальники побували  у планетарії, осередку для людей з обмеженими можливостями, де ознайомилися із їх творчістю, а також на польсько-українському пікніку Приязні, до програми якого увійшли спортивні змагання, творчі малювання, моделювання кульок, художній розпис на тілі, частування смаколиками тощо. А про емоції дітей найліпше розкажуть світлини!

14:21 30.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь