Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

В останню земну дорогу провели захисника з Уховецька Володимира Кондратюка

В останню земну дорогу провели захисника з Уховецька Володимира Кондратюка

      За останній тиждень наша громада ховає вже третього Героя, який поклав своє життя на розв’язаній росією війні … Бракує слів, аби описати той біль, який приносить ця гірка реальність. Ще зовсім юний, красивий, із купою планів на майбутнє воїн – двадцятичотирьохлітній житель Уховецька Володимир Миколайович Кондратюк. І ось він повертається на малу батьківщину в домовині, бо ниточку його життя обірвав  жорстокий і безжальний  ворог, який прийшов плюндрувати нашу землю, калічити і вбивати українців.

15:55 10.08.2023

До відома громадськості, посадових осіб підприємств, установ, організацій

До відома громадськості, посадових осіб підприємств, установ, організацій

     З метою забезпечення принципів прозорості і відкритості у діяльності Держпродспоживслужби, профілактики правопорушень у сфері захисту прав споживачів та підвищення рівня поінформованості суспільства у відповідній сфері повідомляємо, що Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів» (посилання: https://t.me/zahust_prav). На каналі оприлюднюються актуальні новини, інфографіка, відео- і фотоматеріали у сферах захисту прав споживачів, торгівлі, товарознавства.

08:50 10.08.2023

Шановна громадо! Гідно зустріньмо Героя!

Шановна громадо! Гідно зустріньмо Героя!

      Повідомляємо, що сьогодні «на щиті» повертається наш захисник Володимир Кондратюк. Закликаємо зустріти Героя живим коридором та низько вклонитися, вшановуючи його подвиг в імʼя України!

11:29 09.08.2023

Звернення щодо ремонту дороги…

Звернення щодо ремонту дороги…

       Реагуючи на численні звернення жителів територіальної громади, перевізників, інших учасників дорожнього руху, сільським головою Віталієм Кашиком було надіслано офіційного листа керівнику Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолію Посполітаку, в якому поінформовано про незадовільний стан дорожнього покриття автодороги Т-03-11 «Седлище - Камінь-Каширський - Ковель - Колодяжне - Купичів - Локачі - Скобелка», що проходить селами нашої громади.      

11:11 09.08.2023

Оперативна робота

Оперативна робота

     На ділянці дороги в селі Уховецьку, де, як повідомляли зранку, була велика вибоїна, уже працюють дорожники і ліквідовують проблему.

14:47 08.08.2023

Пошкодження автошляху в Уховецьку: звернулися до Служби місцевих автомобільних доріг

Пошкодження автошляху в Уховецьку: звернулися до Служби місцевих автомобільних доріг

     На дорозі місцевого значення 0030643 в селі Уховецьк на проїжджій частині утворилася вибоїна розміром 50 на 50 см та глибиною до 1 м, про що було повідомлено ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», на балансі якої перебуває дорога.

12:18 08.08.2023

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

      Відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань Волині на 2023 рік, згідно з листом Волинської обласної військової адміністрації від 06.07.2023 було рекомендовано провести в громаді І  етап обласного фестивалю фізичної культури та спорту. Тож, запрошуємо до участі у фестивалі фізичної культури та спорту Колодяжненської сільської ради з нагоди Дня молоді, який відбудеться 13 серпня 2023 року на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Оберіг» в Уховецьку!

10:37 08.08.2023

Війна продовжує свій страшний лік...

Війна продовжує свій страшний лік...

    Якісь чорні дні для нашої громади… Щоразу тяжко повідомляти ці страшні новини про загибель на війні росії проти України наших Героїв.

10:01 08.08.2023

Відбувся матч девʼятого  туру другого кола Чемпіонату району з футболу 

Відбувся матч девʼятого  туру другого кола Чемпіонату району з футболу 

     Цієї неділі, по обіді, ФК «Волошки» приймали гостей - ФК «Велимче» на стадіоні у Колодяжному.       Що ж, продовжуємо тримати курс на перемогу у змаганнях! Адже господарі поля, за результатом гри, здолали суперника з рахунком 2:0.      Залишається побажати нашим футболістам не менш вдалих виступів у наступних матчах!

18:33 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь