A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася оперативна нарада під керівництвом сільського голови Віталія Кашика

Відбулася оперативна нарада під керівництвом сільського голови Віталія Кашика

     Перед тим, як розпочати нараду, був зачитаний поіменний список загиблих на війні захисників – жителів громади і присутні хвилиною мовчання вшанували їх світлу пам'ять , а також усіх воїнів та цивільних, життя яких обірвалося через розв’язану росією війну.

12:51 14.07.2023

Сьогодні попрощалися з молодим захисником Дмитром Ципком

Сьогодні попрощалися з молодим захисником Дмитром Ципком

     Жорстока війна щоденно забирає життя, руйнує людські долі, лишає глибокі рани на душі кожного українця… Днями із глибоким сумом ми повідомляли про загибель молодого захисника із Рокитниці Дмитра Ципка, а сьогодні Героя проводжали в останню дорогу. 

18:01 12.07.2023

Нам є ким пишатися!

Нам є ким пишатися!

    Командуванням Ковельського батальйону ТрО було передено подяки родинам наших земляків-військовослужбців, які нині на передовій. Відзначені бійці проявляють себе як справжні патріоти, хоробрі і мужні воїни – і саме завдяки таким сьогодні тримається Україна і бореться за Перемогу над російським загарбником.

09:26 12.07.2023

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

      Інформація про прибуття тіла та похорон загиблого на війні захисника Дмитра Сергійовича Ципка, який відбудеться завтра, 12 липня: 10 год - виїзд від моргу міста Ковеля до села Пісочне Поворської громади, де проживав військовий. 14.00 - початок чину похорону.  Загиблого Героя ховатимуть за місцем проживання. Для бажаючих провести молодого  воїна, який віддав найцінніше - своє життя, в останню дорогу, із села Рокитниця о 12.30 вирушатиме автобус (від клубу).  Вічна і світла памʼять!

21:38 11.07.2023

Вшанування жертв Волинської трагедії

Вшанування жертв Волинської трагедії

     Цього року - 80-і роковини Волинської трагедії – страшних подій українсько-польського конфлікту 1943-1944 років, що приніс людські жертви для обох сторін. Це – спільна рана, яка кличе до примирення.  

17:40 10.07.2023

Війна продовжує свій страшний лік…

Війна продовжує свій страшний лік…

      На жаль, знову маємо сумні новини. Сьогодні стало відомо про загибель на розвʼязаній росією війні молодого захисника, жителя села Рокитниця Ципка Дмитра Сергійовича. З огляду на чергову болючу втрату, у громаді, розпорядженням сільського голови, оголошено триденну жалобу.       Щирі співчуття рідним і близьким Героя! Інформацію про чин похорону повідомимо згодом.

20:51 09.07.2023

Провели в останню дорогу полеглого на війні Героя Романа Кубаха

Провели в останню дорогу полеглого на війні Героя Романа Кубаха

      Багато трагедій приносить ця війна, які за час російського ворожого вторгнення стали нашим спільним національним горем, яке лиш множиться і щоразу обпікає серця… Особливо боляче, коли страшні звістки приходять на рідну землю: ми вже повідомляли про загибель Романа Валентиновича Кубаха – жителя Скулина, життя якого обірвалося через ворожий обстріл у зоні бойових дій. А сьогодні захисник повернувся додому назавжди, «на щиті»… Устелений квітами шлях, схилені у скорботі голови - жителі населених пунктів, якими лягла дорога траурного кортежу, навколішки стрічали Героя.

19:16 07.07.2023

Юні мешканці громади повернулися із відпочинку у Польщі

Юні мешканці громади повернулися із відпочинку у Польщі

    Ось і промайнули десять днів чудового відпочинку, організованого польським благодійником і щирим другом Колодяжненської громади Яном Вєсьолеком для наших дітлахів, які, нагадаємо, незабутньо провели цей час у місті Калети Сілезького воєводства Республіки Польща.

20:00 06.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь