A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Любитові провели в останню путь захисника Дмитра Софронова

У Любитові провели в останню путь захисника Дмитра Софронова

     Днями гірка звістка про загибель військового Дмитра Софронова сколихнула Ковельщину: молодий, усміхнений чоловік дивився зі світлини очима, повними життя… Але, на жаль, російські загарбники прийшли відбирати у нас найцінніше, в тому числі, життя наших Героїв… І ось своє Дмитро поклав задля нас із вами, задля миру, свободи і Перемоги України.

18:02 31.05.2023

Успішний виступ на обласній Спартакіаді...

Успішний виступ на обласній Спартакіаді...

      На базі військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, відбулася традиційна обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад.

13:58 31.05.2023

В Уховецьку ярмаркували на користь захисників

В Уховецьку ярмаркували на користь захисників

    Днями на подвір’ї Уховецького ліцею було особливо людно, адже тамтешні     учні, їхні батьки, небайдужі мешканці старостинського округу пропонували до придбання власноруч виготовлені смаколики, різні вироби народних майстрів та іншу сільськогосподарську продукцію. І, що важливо, виручені на ярмарку кошти спрямують на підтримку наших захисників - 54 батальйону 100 бригади ТРО.

11:40 31.05.2023

20 дітей захисників із Колодяжненської громади відправились на відпочинок у Польщу

20 дітей захисників із Колодяжненської громади відправились на відпочинок у Польщу

     Неодноразово ми розповідали про налагоджену сільським головою Віталієм Кашиком співпрацю із польськими друзями, зокрема - президентом позаурядової організації «Товариство приятелів дітей» Яном Вєсьолеком, у рамках якої надається допомога для наших військових і для громади загалом.

08:31 31.05.2023

Переможна гра

Переможна гра

   Триває Чемпіонат Ковельського району з футболу. У черговому протистоянні представники Колодяжненської громади ФК «Волошки» зустрілися із ФК «Велимче».

17:06 29.05.2023

Відбулося відкриття класу безпеки на базі Уховецького ліцею

Відбулося відкриття класу безпеки на базі Уховецького ліцею

     Створення та функціонування класів безпеки – не лише важливий момент у профілактиці надзвичайних ситуацій та інших загроз життю і здоров’ю дітей, а й, з огляду на воєнний стан, вимога часу. Їх робота сприятиме систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій, у тому числі, пов’язаних із воєнними діями.

16:50 29.05.2023

Автомобіль для захисників

Автомобіль для захисників

     Своїм відносно мирним і спокійним життям на вільній від окупанта українській землі ми завдячуємо нашим захисникам, які щохвилини стримують російських загарбників від подальшого просування територією держави, жертвуючи найдорожчим - своїм здоров’ям і життям. Тож нині громадянським обов’язком кожного із нас є підтримка Збройних Сил, на скільки це можливо і посильно.

16:31 29.05.2023

До відома споживачів!

До відома споживачів!

     КП «Тріумф» закликає громадян, які заборгували за надання послуг із вивезення твердих побутових відходів, розрахуватися. Адже від вашої своєчасної оплати залежить подальша діяльність підприємства, а відповідно і якість наданих послуг.

16:14 29.05.2023

Творчі доробки вчительства

Творчі доробки вчительства

      Днями, на базі ЗЗСО N8 м. Ковеля Центром професійного розвитку педагогічних працівників було організовано та проведено консультативний захід для вчителів зарубіжної літератури на тему: "Сучасні інструментарії підвищення якості освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти".

16:04 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь