A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

     19 травня 2023 року під керівництвом заступника сільського голови з питань виконавчих органів ради Петра Оксентюка, за участі секретаря сільської ради Павла Кухти, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Шипи відбулося засідання виконавчого комітету, на якому розглянули важливі питання із життя громади, а також низку тих, що стосуються роботи виконкому.

16:36 19.05.2023

Стартує Чемпіонат Ковельського району з футболу...

Стартує Чемпіонат Ковельського району з футболу...

     Участь у згаданому Чемпіонаті братиме команда Колодяжненської сільської ради «Волошки». 21 травня, у першому турі,  наші земляки зустрінуться у протистоянні із ФК «Голоби» . Календар ігор Чемпіонату додаємо.

13:46 19.05.2023

Відбулася чергова сесія сільської ради...

Відбулася чергова сесія сільської ради...

    На тридцять четвертій сесії восьмого скликання Колодяжненської сільської ради, яка відбулася 18 травня під керівництвом сільського голови Віталія Кашика, було прийнято низку важливих рішень.

11:29 19.05.2023

Зональні змагання з волейболу...

Зональні змагання з волейболу...

     17 травня у місті Рожище відбулися зональні змагання у рамках Чемпіонату області з волейболу за програмою «Волинь спортивна – 2023» серед юнаків 2008 року народження і молодших. У результаті напруженої боротьби команда Колодяжненської сільської ради посіла почесне друге місце, поступившись команді із Колківської громади та перемігши господарів змагань.

11:11 19.05.2023

Участь у флешмобі з нагоди Дня вишиванки

Участь у флешмобі з нагоди Дня вишиванки

     Вишиванка - це не лише особливий елемент святкового національного одягу, але й важлива частина культури українського народу. Крізь віки він проніс любов до вишиванки та зберіг особливі традиції її створення. Кожен регіон України може похвалитися своїми унікальними звичаями, які пов'язані з національним орнаментом на одязі.

15:27 18.05.2023

Участь у Чемпонаті області з волейболу

Участь у Чемпонаті області з волейболу

    15-16 травня 2023 року на базі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи міста Луцька проходив Чемпіонат Волинської області з волейболу серед дівчат 2008 року народження і молодших за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна – 2023». З поміж 16-ти команд, що стартували у чемпіонаті, вперше до участі долучилася команда Колодяжненської територіальної громади (у складі учениць Дрозднівського та Любитівського ліцеїв) . І показали непоганий результат, але є над чим працювати. Адже участь у змаганнях такого рівня – це завжди хороший досвід і мотивація для росту і вдосконалення.

15:51 17.05.2023

Відбувся благодійний захід з нагоди відзначення 6-ої річниці утворення громади

Відбувся благодійний захід з нагоди відзначення 6-ої річниці утворення громади

    Нині Колодяжненська громада відзначає свій шостий день народження. Після Перемоги, як свого часу було у мирні часи, вулиці центральної садиби заполонять жителі кожного зі старостинських округів, прибудуть гості, всі гуртом – весело і жваво – віншуватимуть, заводитимуть пісень, малеча бавитиметься, дорослі гомонітимуть… Але життя вже ніколи не буде таким безтурботним, бо війна лишає глибокі рани у душі кожного із нас.

12:05 17.05.2023

Роботи на дорогах...

Роботи на дорогах...

Сьогодні роботи, у рамках експлуатаційного утримання комунальних доріг, тривають у селі Волошки (Уховецький старостинський округ). Зокрема, техніка працює на вулицях Івана Франка, Богдана Хмельницького та чотирьох провулках.

16:33 15.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь