A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Аграріїв запрошують на вебінар

Аграріїв запрошують на вебінар

Запрошуємо підприємців агросфери, які працюють на території  громади, до участі в онлайн вебінарі на тему: «Грант до 36 мільйонів на розширення елеваторних потужностей»

09:30 25.03.2024

Правила поводження у лісі...

Правила поводження у лісі...

     У зв'язку з настанням пожежонебезпечного періоду лісівники  звертають увагу на необхідність дотримання жителями громади  пункту 3.1 “Правил пожежної безпеки в лісах України”. Зокрема, протягом пожежонебезпечного періоду 2024 року забороняється:

08:31 25.03.2024

З метою організації робочого процесу…

З метою організації робочого процесу…

     Сьогодні, 22 березня 2024 року, секретар ради Павло Кухта провів традиційну оперативну нараду із працівниками виконавчого комітету сіьської ради.

11:34 22.03.2024

Щодо належного утримання собак їхніми власниками і безпеку жителів громади...

Щодо належного утримання собак їхніми власниками і безпеку жителів громади...

    На останній, 47-ій сесії сільської ради було озвучене депутатське звернення щодо неналежного утримання жителями громади собак: останні, перебуваючи не на прив’язі, формуються у зграї, бродять вулицями населених пунктів, поводяться агресивно. Тож нагадуємо жителям громади про правила утримання цих домашніх тварин і закликаємо дотримуватися їх!

15:59 21.03.2024

Семінар-практикум для вчителів початкових класів...

Семінар-практикум для вчителів початкових класів...

    На виконання плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 20 березня на базі Любитівського ліцею для вчителів початкових класів громади відбувся семінар-практикум «Ефективні стратегії діяльнісного підходу на уроках в НУШ».

14:08 21.03.2024

Податківці нагадують про необхідність сплати податку на майно

Податківці нагадують про необхідність сплати податку на майно

      У податковій службі нагадують, що сплачені майнові податки зараховуються винятково до бюджету громади, на території якої знаходиться об’єкт оподаткування. Лише за умови сумлінного виконання обов’язків усіма платниками податків громади матимуть кошти для підтримання у належному стані об’єктів критичної інфраструктури, фінансування соціальної сфери та потреб оборони.

09:29 21.03.2024

Змагання з волейболу

Змагання з волейболу

В рамках всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу" серед учнів закладів загальної середньої освіти на 2023/2024 навчальний рік під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО",  20 березня відбувся Чемпіонат з волейболу серед юнаків та дівчат ЗЗСО (ліцеї) Колодяжненської сільської ради.  В результаті серед дівчат місця розподілилися таким чином: І місце - Уховецький ліцей ІІ місце - Скулинський ліцей ІІІ місце - Колодяжненський ліцей У підсумку ігор юнаків, місця вибороли: І місце - Скулинський ліцей ІІ місце - Дрозднівський ліцей  ІІІ місце - Кричевичівський ліцей Дякуємо нашим Захисникам за можливість організовувати спортивні заходи. Слава Україні! Слава Героям України!

18:31 20.03.2024

Казковий візит до книгозбірні

Казковий візит до книгозбірні

    Сьогодні, 20 березня 2024 року, до Колодяжненської публічної бібліотеки завітали учні 1-2 класів Колодяжненського ліцею.

14:52 20.03.2024

У громаді розпочалася посівна

У громаді розпочалася посівна

     Наприкінці лютого у громаді, як і на території області, стартувала посівна кампанія. Аграрії розпочали сівбу ранніх ярих зернових культур, не зважаючи на труднощі, які виникли у зв’язку  із повномасштабною війною росії проти України… А нині ще додалося блокування польськими фермерами пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.  Але аграрії мусять пристосовуватись до таких реалій .

12:20 19.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь