Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті та перемоги над нацизмом: у громаді відбулися тематичні заходи

День пам'яті та перемоги над нацизмом: у громаді відбулися тематичні заходи

     Друга світова війна тривала шість років, упродовж яких Україна втратила понад 8 мільйонів своїх жителів – військових та цивільних. Були знищені цілі міста, врожаї, природа. Окуповано українські території, вчинено багато репресій... Численні злочини нацистів та замовчування злочинів радянського тоталітарного режиму, наступником якого є російський. Сьогодні історія повторюється. На жаль…

15:05 08.05.2024

Для безпеки населення: актуальні інформаційні матеріали

Для безпеки населення: актуальні інформаційні матеріали

    Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності пропонує матеріали з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності для інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення.

10:14 07.05.2024

Шановна громадо!

Шановна громадо!

     Щиро вітаю вас зі світлим святом Воскресіння Христового!  У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у нашій державі. Ми покладаємо велику надію на Бога: особливо щиро віримо у перемогу добра над злом, світла над темрявою, нашої вільної, демократичної і мирної України над жорстоким російським загарбником, який прийшов з війною на нашу землю. Але ворог обовʼязково за все відповість. 

09:22 05.05.2024

Великодні набори для пільгових категорій …

Великодні набори для пільгових категорій …

     Цьогорічні Великодні свята вже втретє країна зустрічатиме в умовах повномасштабної війни. Але як би там не було – ми готуємось до них, адже Великдень – свято віри, надії та сподівань на краще. Саме тому у ці дні важливо не забувати й про тих, хто не має можливості вийти з дому або купити найнеобхідніше через відсутність коштів. Аби атмосферу свята відчули у кожній домівці, у нашій громаді традиційно підготували продуктові набори для соціально незахищених жителів - одиноких людей похилого віку, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщених осіб.        70 пакунків з необхідними продуктами для святкового столу, придбаних коштом місцевого бюджету, вручили згаданим категоріям жителів громади працівники Служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, управління гуманітарної сфери, старости.       Окрім того, працівники  місцевої влади разом з представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки доставили пасхальні пакунки сімʼям полеглих та зниклих безвісти захисників, які надійшли від благодійного фонду «Добра справа».       Передали вітання з прийдешніми Пасхальними святами від сільського голови Віталія Кашика та побажали Божої  благодаті, мирного і спокійного Великодня.

18:33 03.05.2024

Великодня палітра

Великодня палітра

     У Центрі культури, дозвілля та спорту, у рамках місцевого етапу обласного конкурсу «Секрети великоднього хліба», яку проводить Волинський обласний еколого-натуралістичний центр, напередодні Великодня Центром позашкільної освіти організована тематична виставка робіт учнів закладів загальної середньої освіти громади.

12:58 02.05.2024

Вітаємо талановитих дітей громади з призовими місцями в обласному конкурсі!

Вітаємо талановитих дітей громади з призовими місцями в обласному конкурсі!

     Підбиті підсумки участі учнів закладів загальної середньої  освіти в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея», який проводив обласний еколого-натуралістичний центр з метою актуалізації уваги учнівської молоді до вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до тварин. Конкурсні роботи вирізнялися оригінальністю композиційного рішення, реалістичністю вигляду і характерних ознак птахів і ссавців України та зоогеографічних областей  світу, індивідуальністю і креативністю творчого почерку, художньою виразністю, якістю оформлення – відзначають організатори.

15:18 01.05.2024

Підтримка для роботодавців громади від служби зайнятості

Підтримка для роботодавців громади від служби зайнятості

    За програмою «Власна справа» можна отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу у розмірі від 50 до 250 тисяч гривень. Отримати мікрогрант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності.

09:29 01.05.2024

З метою формування екологічних компетентностей дітей...

З метою формування екологічних компетентностей дітей...

     30 квітня 2024 року Волинським обласним еколого-натуралістичним центром Волинської обласної ради було організоване методичне об'єднання педагогів закладів освіти Колодяжненської сільської ради. Участь у заході взяли директор Центру позашкільної освіти Ольга Бащук, вчителі біології закладів освіти громади.

09:22 01.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь