A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чи потрібно звертатися до Пенсійного фонду для перепризначення субсидій на неопалювальний сезон?

Чи потрібно звертатися до Пенсійного фонду для перепризначення субсидій на неопалювальний сезон?

1 травня розпочнеться неопалювальний сезон, який триватиме до 30 вересня. Як на цей час розраховують і призначають субсидії й що потрібно робити тим, хто їх отримує?   Все просто. Для більшості українців, яким призначали субсидію під час опалювального сезону, Пенсійний фонд здійснює розрахунок самостійно. Тобто жодних додаткових дій вчиняти не потрібно.  

13:21 22.04.2024

Допомагаємо Збройним Силам!

Допомагаємо Збройним Силам!

     До Колодяжненської сільської ради надійшло звернення від командування військової частини А0383, у якому військові просили допомогу в забезпеченні особового складу окремими технічними засобами – чотирма шинами до автомобіля, який використовується при виконанні бойових завдань, пов’язаних зі стримуванням збройної агресії російської федерації. Тож днями необхідні засоби були закуплені, а сьогодні, 22 квітня 2024 року, передані військовим.

12:46 22.04.2024

З Днем довкілля!

З Днем довкілля!

      День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно указу Президента України «Про День довкілля». Свято було задумано на честь Стокгольмської конференції з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху, оскільки цього дня була заснована UNEP (United Nations Environment Network) – Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором і ідеологом всесвітнього Дня довкілля.

10:09 20.04.2024

Дякуємо волонтерам!

Дякуємо волонтерам!

      20 квітня у світі відзначається Міжнародний день вдячності волонтерам. Для українців це свято має особливий зміст, адже сьогодні ми не уявляємо своєї країни, боротьби за її мирне майбутнє і незалежність без цих людей. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни.      Волонтерський рух нині – це потужна сила, що стала об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у складних умовах: з початку російської агресії у 2014 році і під час повномасштабного вторгнення.         Ви, шановні волонтери, даруєте нам віру у добро і милосердя, надихаєте на гідні вчинки. Ви головні помічники  солдата на фронті, а завдяки вашій нелегкій праці безліч людей отримують необхідну допомогу під обстрілами у прифронтових зонах і тимчасово окупованих містах. Вони рятують життя, допомагають вимушено переміщеним особам, піклуються про тварин. Відомо випадки, коли рятуючи інших, волонтери втрачали й власне життя…

10:06 20.04.2024

День довкілля у громаді...

День довкілля у громаді...

    День довкілля — національне екологічне свято, яке відзначається щорічно в третю суботу квітня, починаючи з 1999 року.

15:25 19.04.2024

Заклади освіти громади доєдналися до екологічної акції "Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь"

Заклади освіти громади доєдналися до екологічної акції "Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь"

   Учні випускних класів всієї України, завершуючи навчальні заклади і прощаючись з дитинством, не матимуть традиційних шкільних балів і радості зустрічі першого дорослого світанку через розв’язану російським агресором війну. Але щоби лишити у пам’яті світлу згадку про дні шкільного життя, на рівні держави впроваджуються різні ініціативи. Серед них – всеукраїнська акція єднання та віри «Випускники -2024 року для майбутніх поколінь», що передбачає висаджування випускниками зелених насаджень напередодні Дня довкілля – 19 квітня.

13:10 19.04.2024

Компенсація за працевлаштування ВПО

Компенсація за працевлаштування ВПО

    Влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу? Отримайте компенсацію від держави за новими умовами Покращили сервіс на порталі Дія.

08:54 19.04.2024

Успішний виступ на обласному етапі конкурсу колективів екологічної просвіти...

Успішний виступ на обласному етапі конкурсу колективів екологічної просвіти...

    Днями Волинським обласним еколого-натуралістичним центром Волинської обласної ради було проведено перший день обласного етапу Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти "Земля – наш спільний дім". Цьогорічна тема конкурсу: «Земля моя, Україно! Ти вічно будеш жити!». Громаду на конкурсі представили вихованці Скулинського та Уховецького ліцеїв.

08:42 19.04.2024

Відбулася 48-а сесія сільської ради

Відбулася 48-а сесія сільської ради

     Сьогодні, 18 квітня 2024 року,  під керівництвом сільського голови Віталія Кашика відбулася чергова, 48-а сесія сільської ради, на якій було прийнято низку важливих рішень.

14:40 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь