A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗДО "Журавлик" готовий приймати малечу: відбулося комісійне обстеження

ЗДО "Журавлик" готовий приймати малечу: відбулося комісійне обстеження

    Організація навчального процесу в очному режимі та забезпечення дошкільного виховання, а, отже, будівництво та облаштування укриттів - було і залишається пріоритетним у роботі місцевої влади. На жаль, процес підготовки до роботи ЗДО «Журавлик» с. Колодяжне видався тривалішим, ніж очікувалося (з огляду на об’єктивні причини, про які ми інформували на наших інформаційних ресурсах). А сьогодні повідомляємо довгоочікувану приємну звістку – віднині садочок запрацює!

18:33 01.04.2024

Канікули вдалися!

Канікули вдалися!

     Весняні канікули, які тривали упродовж минулого тижня, видалися для багатьох школярів Колодяжненської  громади цікавими та змістовними: діти не просто пасивно відпочивали від уроків та навчання, а збагачувалися новими враження, позитивними емоціями, з користю проводили час. Для учнів були організовані екскурсії, туристичні походи та інші заходи активного й цікавого дозвілля. Тож, маємо надію, сьогодні школярі повернулися за парти відпочилі та в доброму гуморі.

10:31 01.04.2024

Вітання з Великоднем християн західного обряду

Вітання з Великоднем християн західного обряду

    Щиро вітаю вас із Великоднем усіх, хто відзначає його нині. Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, вірою у перемогу України над ворогом.

09:26 31.03.2024

Привітали ювілярку

Привітали ювілярку

      Продовжуємо хорошу традицію вітати з днем народження довгожителів громади. І сьогодні, 29 березня 2024 року, свій 95-ий день народження відзначає жителька Колодяжного Любов Пилипівна Кімлайчук. Тож привітати жінку завітали сільський голова Віталій Кашик, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Валентина Шипа, начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету сільської ради Катерина Вакулюк, директор Центру культури, дозвілля та спорту Юлія Михайлова.

15:56 29.03.2024

У Колодяжненської громади – першість за спортивними підсумками року

У Колодяжненської громади – першість за спортивними підсумками року

     Сьогодні, 29 березня 2024 року, в обласному центрі відбулося підбиття підсумків за результатами виступів у 2023 році спортсменів з олімпійських та не олімпійських видів спорту на міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях серед територіальних громад, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурно-спортивних товариств та кращих спортсменів і тренерів-викладачів області «Спортивне сузір’я Волині-2023» і нагородження за їх результатами за участі голови обласної ради Григорія Недопада, заступника голови облдержадміністрації Олександра Троханенка та директора департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації Олександра Хвіщука.      

12:28 29.03.2024

Традиційна щотижнева нарада

Традиційна щотижнева нарада

    Під керівництвом заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра Оксентюка, сьогодні, 29 березня 2024 року, відбулася традиційна оперативна нарада.

09:52 29.03.2024

До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?

До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?

     Зазвичай, щоб потрапити на безоплатну консультацію до лікаря-спеціаліста, потрібно мати електронне направлення. Але деяких фахівців можна звернутись навіть без направлення, і цей візит покриє Програма медичних гарантій. Це: акушер-гінеколог;

08:43 29.03.2024

Участь у круглому столі щодо ролі органів місцевого самоврядування у  євроінтеграції…

Участь у круглому столі щодо ролі органів місцевого самоврядування у  євроінтеграції…

      Сьогодні, 28 березня 2024 року, сільський голова Віталій Кашик узяв  участь у круглому столі щодо ролі органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві в рамках процесу вступу України до Європейського союзу. Згаданий захід проходив за сприяння та підтримки USAID, проекту Агенства США з міжнародного розвитку у співробітництві з офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Участь у заході також взяли народні депутати України Олена Шуляк, Олександр Корнієнко, заступник міністра розвитку громад , територій та інфраструктури України Олександра Азархіна, голова комітету Сейму Литовської республіки з питань державного управління та місцевого самоврядування Річардс Юшка, голова обласної ради Григорій Недопад та інші посадовці.        На круглому столі обговорили стан та перспективи розвитку міжнародного співробітництва, планування та фінансування в рамках політики та згуртованості ЄС та роль громад зокрема на шляху вступу України до Європейського союзу. Також був представлений досвід Литовської Республіки у цьому напрямку та перспективи співпраці територіальних громад (муніципалітетів) України та Литовської Республіки.

18:13 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь