A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

3 травня в селі Черемошне Колодяжненської сільської ради під час пожежі обгоріло троє дітей:6, 5 і 3 років. В тяжкому стані їх доставлено в обласну дитячу лікарню, де вже понад добу лікарі борються за їхнє життя. Просимо всіх небайдужих підтримати дітей та їхніх батьків, і хто як може долучитись до збору коштів на лікування. Номер картки Приватбанку 4149499649504915 - батько Пастух Василь Віталійович 4149497833927751- мама Лошик Інна Олександрівна.

20:44 04.05.2018

Чемпіонат з футболу

Чемпіонат з футболу

       29 квітня 2018 року відбулися 3 та 4 тури Чемпіонату Колодяжненської сільської ради з футболу  8х8, які проходили у двох підгрупах. 

23:04 02.05.2018

Пам'ятай Чорнобиль

Пам'ятай Чорнобиль

       26 квітня в школах Колодяжненської сільської ради проведено уроки пам’яті «Пам’ятай Чорнобиль» за участю учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, у сільських та шкільних бібліотеках  - тематичні заходи та виставки, які висвітлюють проблеми наслідків аварії Чорнобильської катастрофи.

13:26 30.04.2018

Цікава екскурсія

Цікава екскурсія

  Нещодавно учні 2 - 4 класів Скулинської школи стали відвідувачами музею-садиби Лесі Українки в с.Колодяжному.  Діти мали нагоду прослухати змістовну екскурсію, оглянути збережені предмети побуту Косачів, листи, фотографії, видані за життя твори Лесі та її матері Олени Пчілки, культурні та етнографічні експозиції регіону,  відтворені інтер`єри робочого кабінету письменниці та інших приміщень. Відвідування таких місць нагадує подорож у часі – історія стає реальністю, а велика Леся – сучасницею, завжди – рідною, близькою, зрозумілою, як дух нації, як душа України.

13:09 30.04.2018

Ліквідація підтоплень в с.Скулин

Ліквідація підтоплень в с.Скулин

До сільського голови Віталія Кашика звернулися жителі с.Скулин по питанню підтоплень житлових та господарських споруд по вул.Центральній (виборчий округ №19). Відбулося засідання земельної комісії, де прийняли рішення про проведення робіт по ліквідації підтоплень. Сільська рада уклала договір про співпрацю з Ковельським МУВГ. На сьогоднішній день роботи успішно проводяться.

10:53 24.04.2018

Відкриття газопроводу в с.Уховецьк

Відкриття газопроводу в с.Уховецьк

         За підтримки районної та місцевої влади, депутатів усіх рівнів, представників ПАТ "Волиньгаз", меценатів, активності місцевих жителів 18 квітня 2018 року блакитний вогник запалав в оселях жителів с.Уховецьк. Будівництво підвідного газопроводу до села розпочалось у 2012 році, його протяжність від села Стеблі до Уховецька становила 5 км, а вуличного газопроводу - 9 км. Ця подія беззаперечно є справжнім святом для жителів громади і зовсім не випадково, що в урочистій атмосфері перерізання символічної жовто – блакитної стрічки, запалення блакитного вогника відбулось на обійсті учасника АТО Богдана Клімчука, котрий виконуючи свій громадянський обов’язок, мужньо захищав територіальну цілісність України. Розділити радість події, на яку роками очікували місцеві жителі, прибули голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, помічник народного депутата України Степана Івахіва Павло Самолюк, голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя, директор з капітального будівництва ПАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт, керуючий Ковельським відділенням ПАТ «Волиньгаз» Руслан Сахарчук, депутат Ковельської районної ради Олександр Титомир, староста села Уховецьк Володимир Демидюк. Цього ж дня розпочалось масове підключення помешкань Уховецька до газової мережі. Відтак, спільними зусиллями зроблена хороша справа для громади. 

14:48 19.04.2018

Річниця відкриття ДНЗ "Сонячний промінчик"

Річниця відкриття ДНЗ "Сонячний промінчик"

Минув рік часу, як маленькі уховчани отримали свій «дім радості», під назвою «Сонячний промінчик » - дошкільний навчальний заклад. Селяни щиро вдячні усім причетним до відкриття і функціонування ДНЗ. Привітати малечу, вихователів, їхніх батьків  та всю дружну громаду прибули  Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради Павло Кухта, голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, депутат Ковельської районної ради Олександр Титомир.  Почесні гості вручили подяку колективу працівників, цінні подарунки та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди, успішного навчання та виховання. 

14:39 19.04.2018

Першість ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу

Першість ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу

     12-15 квітня 2018 року в м. Кам’янець – Подільський Хмельницької області відбулися фінальні змагання Першості ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2003-2004, 2005-2006 р.н. в яких взяли участь 16 команд з різних областей України.

21:40 17.04.2018

Благодійний концерт

Благодійний концерт

           15 квітня, в неділю  надзвичайної краси мелодії та чарівний спів,  мудре слово про милосердя та жертовність зібрали небайдужих людей на благодійний концерт в Будинок культури с. Скулин. Жива музика християнського гурту «Півноти» з Шацька, чарівні голоси Олесі Матяшук, Галини Завадської зачарували слухачів. Вразив своєю майстерною грою на різних музичних інструментах Андрій Пархонюк з Голоб, лауреат міжнародного конкурсу в Болгарії. Не залишилися осторонь і місцеві любителі музики. Діти продемонстували  гру на баяні (вчитель Клімук М.С) та виконали пісню «Молитва за Україну». Зібрані кошти були направлені на лікування та підтримку онкохворих с.Скулин та с.Стеблі. Організатори подякували всім, хто долучився до організації та проведення благодійного концерту.

12:34 16.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь