A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійний концерт

Благодійний концерт

           15 квітня, в неділю  надзвичайної краси мелодії та чарівний спів,  мудре слово про милосердя та жертовність зібрали небайдужих людей на благодійний концерт в Будинок культури с. Скулин. Жива музика християнського гурту «Півноти» з Шацька, чарівні голоси Олесі Матяшук, Галини Завадської зачарували слухачів. Вразив своєю майстерною грою на різних музичних інструментах Андрій Пархонюк з Голоб, лауреат міжнародного конкурсу в Болгарії. Не залишилися осторонь і місцеві любителі музики. Діти продемонстували  гру на баяні (вчитель Клімук М.С) та виконали пісню «Молитва за Україну». Зібрані кошти були направлені на лікування та підтримку онкохворих с.Скулин та с.Стеблі. Організатори подякували всім, хто долучився до організації та проведення благодійного концерту.

12:34 16.04.2018

Виставка - конкурс "Великодня палітра"

Виставка - конкурс "Великодня палітра"

       З метою збереження та популяризації Великодніх традицій, створення умов для самореалізації талановитих і обдарованих дітей та молоді, залучення їх до активної пізнавальної та художньої творчості, формування практичних умінь та навичок при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів та технік,  10 квітня 2018 року в приміщенні управління гуманітарної сфери Колодяжненської сільської ради відбулася виставка – конкурс «Великодня палітра». На конкурс було представлено понад 50 робіт, виконаних у різних техніках. Журі визначило переможців у трьох вікових категоріях:

11:29 11.04.2018

Конкурс читців творів Тараса Шевченка.

Конкурс читців творів Тараса Шевченка.

З метою популяризації літературної творчості та розкритті нових обдарувань, 9 - го березня в приміщенні бібліотеки с.Колодяжне відбувся територіальний конкурс читців поезії Тараса Шевченка.  Поетичне слово Шевченка звучало з вуст 12 учнів загальноосвітніх шкіл Колодяжненської об'єднаної територіальної громади. Під час конкурсу учасники продемонстрували майстерність декламування, сценічну культуру, емоційність виступів. За підсумками конкурсу журі прийняло рішення щодо переможців та оголосило результати за двома віковими категоріями. У молодшій віковій категорії І місце отримав Гіюк Назар (с.Черемошне), ІІ місце - Кулик Ангеліна (с.Колодяжне), ІІІ місце - Потішук Тарас (с.Скулин). У середній віковій категорії перемогу здобула Зінчук Марія (с.Скулин), ІІ місце -  Потеруха Катерина (с.Волошки), ІІІ місце - Юрко Юлія (с.Уховецьк). Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами управління гуманітарної сфери.

09:55 13.03.2018

КОНКУРС ЧИТЦІВ ТВОРІВ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

КОНКУРС ЧИТЦІВ ТВОРІВ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

    Наші переможці І туру конкурсу читців творів Лесі Українки «Мій любий краю» Приходько Аня з села Волошки та Кулик Ангеліна з Колодяжного – учасники обласного ІІ туру(заключного) цього конкурсу в музеї-садибі Лесі Українки у селі Колодяжне

14:30 28.02.2018

КОНКУРС ЧИТЦІВ ТВОРІВ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

КОНКУРС ЧИТЦІВ ТВОРІВ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

25 лютого в музеї-садибі Лесі Українки у Колодяжному відбулися урочистості з нагоди 147-мої річниці від дня народження геніальної поетеси Волинського краю Лесі Українки.

12:26 28.02.2018

Конкурс читців "Мій любий краю" присвячений 147-й річниці від дня народження Лесі Українки

Конкурс читців "Мій любий краю" присвячений 147-й річниці від дня народження Лесі Українки

        21 лютого 2018 року І тур між будинками культури громади проходив справжнім дійством в бібліотеці с. Колодяжне конкурс читців «Мій любий краю», який присвячений 147-й річниці від дня народження Лесі Українки. Делегація  конкурсантів з’їхалася з усіх загальноосвітніх шкіл громади: Уховецька, Скулина, Кричевич, Колодяжного, Волошок та Стеблів, щоб заявити про свої таланти.  Головною метою конкурсу  є пропагування українського мистецтва, світової класики, творчої спадщини Лесі Українки, виховання почуття патріотизму, підтримки та розвитку творчого потенціалу учнів.

10:52 23.02.2018

Благодійний Український ярмарок в ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки

Благодійний Український ярмарок в ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки

           17 лютого 2018 року у ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки відбувся Благодійний Український Ярмарок, який проводиться кожного року. Батьки, учні та весь шкільний колектив взяв активну учать у підготовці, організації та проведенні ярмарки присвяченої Масляній. Вражень як і смаколиків, різних виробів було дуже багато. От і цьогоріч відкриття заходу розпочалося із театралізованої вистави у виконанні вчителів та дітей, веселих пісень, таночків у виконанні учнів школи.  По закінченні  виховного заходу усі присутні були запрошені на ярмарок, де можна було придбати різні побутові вироби, овочі та фрукти, поласувати різними ласощами.

10:16 20.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь