Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Концерт до Дня Захисника Вітчизни в Уховецьку

Концерт до Дня Захисника Вітчизни в Уховецьку

14 жовтня, на Покрову, в Уховецьку відбувся святковий концерт присвячений Дню Захисника Вітчизни. Ведучі розповіли про витоки свята, про війну на сході України. Хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників. Вітальне слово до присутніх мали: Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик , депутат районної ради Олександр Титомтир, в.о. старости Володимир Демидюк, військовий комісар Сергій Гладун, учасник АТО Віктор Пригородов. Під гучні аплодисменти захисникам України були вручені пам’ятні медалі. В святковому концерті взяли участь аматорські колективи громади: з Кричевич, Уховецька, Скулина, Черемошного.

11:48 18.10.2018

Робоча поїздка голови Колодяжненської сільської ради

Робоча поїздка голови Колодяжненської сільської ради

Голова Колодяжненської сільської ради Віталій Кашик 17 жовтня здійснив робочу поїздку у села громади. Він побував у бібліотеці с.Черемошне, фельдшерсько-акушерському пункті с.Ломачанка, в приміщеннях старостату с.Кричевичі та с.Уховецьк.

10:22 18.10.2018

Урочистості в Скулині

Урочистості в Скулині

 З нагоди 76-ї річниці створення Української Повстанської Армії та Дня Захисника Вітчизни 12 жовтня 2018 року в с.Скулин біля пам'ятного знака "Борцям за волю та незалежність України" відбулися урочистості за участі представників районної та місцевої влади, духовенства, учнів Скулинської школи, творчих колективів та жителів громади. 

12:09 13.10.2018

День працівників освіти

День працівників освіти

         Урочистості з нагоди Дня працівників освіти  відбулися в Колодяжненському Будинку культури. Педагогічних працівників та вчителів-ветеранів з професійним святом привітали сільський голова Віталій Кашик, голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак, начальник управління гуманітарної сфери Павло Кухта.  За самовіддану працю, вагомі досягнення у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти грамотами, подяками та грошовими нагородами були відзначені педагоги, працівники дошкільних закладів, бібліотекарі. З вітаннями до присутніх звернулися Людмила Клімчук, ветеран педагогічної праці з Уховецька, завідувач дошкільного закладу «Сонячний промінчик» Оксана Шевчук, вчитель польської мови Аліна Каленікова.  Від голови сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу подарунком для учасників свята став виступ народного аматорського гурту «Оксамит» Турійського районного Будинку культури, а по завершенню – всіх присутніх запросили до фуршетного столу. 

11:15 09.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь