Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Новорічні ранки в ЗОШ с.Скулин

Новорічні ранки в ЗОШ с.Скулин

 У ЗОШ І-ІІІ ст.с.Скулин було проведено заходи до Нового року. І зміна - ранок під назвою "В гостях у казки" охопила учнів 1 - 5 класів. Для дітей були проведені ігри та конкурси. У другу зміну було проведено шоу-програму "Одного разу під Новий рік..." Свою акторську майстерність показували учні 6 - 11 класів. У рамках проведення новорічних заходів між класами було проведено конкурс на кращу новорічну стіннівку.

13:37 28.12.2018

Гурток хореографії

Гурток хореографії

В Будинку культури с.Колодяжне продовжує свою діяльність гурток хореографії (кер.Інна Темрук). Будинок культури опалюється. Запрошуємо усіх, хто має бажання та можливості навчати своїх дітей мистецтву танцю. Довідки за тел. 90 1 52

14:29 22.12.2018

Зустріч в інклюзивно - ресурсному центрі

Зустріч в інклюзивно - ресурсному центрі

 У день захисту людей та дітей з особливими потребами інклюзивно - ресурсний центр організував зустріч для дітей та тренінг для батьків "Моя особлива дитина". Працівники культури організували музичне вітання, представники райдержадміністрації вручили солодкі подарунки, спеціалісти центру: психолог Оксана Кузьмич, логопед Ірина Слебік на чолі з директором Тетяною Демчук організували теоретичне та практичне наповнення заходу. Діти з особливими потребами мали змогу переглянути повчальні та розвиваючі мультфільми. 

11:19 22.12.2018

Позачергова сесія

Позачергова сесія

 21 грудня відбулася позачергова 24-та сесія Колодяжненської сільської ради.

10:37 22.12.2018

Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

 18 грудня відбулося засідання робочої групи по розробці стратегії розвитку Колодяжненської сільської ради на 2019 - 2028 роки, обговорення плану заходів в рамках реалізації стратегії на 2019 - 2021 роки та визначено технічні завдання.

15:26 19.12.2018

Виїзна нарада - семінар

Виїзна нарада - семінар

  Виїзна нарада – семінар директорів закладів загальної середньої освіти відбулася в ЗОШ І-ІІ ст.с.Волошки. Запрошені були також педагоги –організатори, класні керівники та заступники директорів шкіл. В презентаційно – інтерактивній частині директор школи Олена Абрамчук презентувала роботу свого закладу з напряму патріотичного виховання , як важливої складової навчально – виховного процесу. Про впровадження ідей національно – патріотичного виховання на уроках інформувала заступник директора Руслана Грич.

23:04 14.12.2018

Виставка - конкурс "Ялинкова іграшка"

Виставка - конкурс "Ялинкова іграшка"

               Відповідно до плану роботи Центру позашкільної освіти та з метою популяризації різних видів технічної та дитячої творчості, розкриття нових обдарувань в декоративно-прикладному та образотворчому мистецтві та сприяння їх подальшого розвитку в приміщенні управління гуманітарної сфери в с.Колодяжне проведено виставку - конкурс «Ялинкова іграшка». У конкурсі взяли участь 70 учнів загальноосвітніх шкіл та вихованці дошкільних закладів громади. Виставка - конкурс проводилася у номінаціях: «Новорічна композиція» та «Ялинкова іграшка». Техніка виконання виробів – довільна, матеріали – усі можливі. Аналіз результатів конкурсу показав, що в навчальних закладах проводиться значна робота із залучення дітей до різних видів технічної творчості та декоративно-прикладного мистецтва.

20:41 11.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь