A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистості в Кричевичах

Урочистості в Кричевичах

В Будинку культури с.Кричевичі 9 листопада відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. В цей день також вшанувал працівників соціальної сфери, які своє професійне свято відзначили 4 листопада. В своєму вітальному виступі голова громади Віталій Кашик наголосив, що професії культпрацівника і  працівника соціальної сфери - важливі і просто необхідні. Їх наполеглива і самовіддана праця приносить людям радість, а професіоналізм і великий практичний досвід спрямований для досягнення нової якості життя наших земляків. Грамотами та подяками з нагоди професійного свята були відзначені жителі громади, що працюють в соціальній сфері та на культурній ниві. Святковий концерт винуватцям свята подарували аматори сцени з Волошок, Скулина, Кричевич, Уховецька. 

17:25 10.11.2018

Оновлений харчоблок в ЗОШ с.Уховецьк

Оновлений харчоблок в ЗОШ с.Уховецьк

Cьогодні в ЗОШ І-ІІІ ст.с.Уховецьк відбулося відкриття харчоблоку після капітального ремонту. На урочистість прибули сільський голова Віталій Кашик з начальником управління гуманітарної сфери Павлом Кухтою, депутат Олександр Титомир які у своєму вітальному слові подякували ТОВ «Волиньекобуд» в особі Шипелика Миколи за якісно та в короткі терміни виконані ремонтні роботи. Директор школи Олена Алексійчук подякувала усім, хто долучився до проведених робіт та висловила побажання і готовність до подальшої співпраці.

16:27 06.11.2018

Урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

Урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

В Будинку культури с.Любитів відбулися районні урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.Завдяки змістовній презентації присутніх ознайомили із ходом ремонту доріг  та будівництва нових на території району. Дякуючи співпраці між Колодяжненською сільською радою та Ковельською райдержадміністрацією завершилося будівництво дороги між селами Колодяжне та Любитів, так званий «старий шлях», про що у своїх виступах наголосили Віктор Козак, голова райдержадміністрації та Віталій Кашик, Колодяжненський сільський голова. Вони подякували усім причетним до цієї доброї справи: за транспорт та техніку, паливо та трудові ресурси. У короткі терміни пророблено великий об'єм робіт, тому за сумлінну працю та з нагоди професійного свята подяками нагороджені найбільш достойні працівники та керівники. На продовження урочистостей аматори сцени району подарували святковий концерт.

21:53 25.10.2018

Стратегії подолання бідності та забезпечення підбору роботи громадянам, які шукають роботу та  підбору персоналу на замовлення роботодавців

Стратегії подолання бідності та забезпечення підбору роботи громадянам, які шукають роботу та підбору персоналу на замовлення роботодавців

 На виконання доручення голови облдержадміністрації від 25.10.2018р. №6669/17/2-18  щодо виконання плану заходів із реалізації Стратегії подолання бідності та забезпечення підбору роботи громадянам, які шукають роботу та  підбору персоналу на замовлення роботодавців , Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик мав зустріч з жителями сіл громади щодо інформування мешканців про вакансії, кадрові потреби та особливості працевлаштування на підприємствах області. Для зацікавлених осіб додається перелік вакансій , підприємств та контактів за посиланням:

08:30 23.10.2018

Встановлення відбійника

Встановлення відбійника

         На звернення до сільського голови жительки с.Волошки Смітюх Наталії Миколаївни щодо забезпечення безпеки її житлового будинку, який знаходиться на Т-подібному перехресті по вул.Б.Хмельницького,44 від можливих пошкоджень, що можуть спричинити порушення правил дорожнього руху, за сприяння Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства  Волинської ОДА , експлуатаційним утриманням автомобільних доріг Служби автомобільних доріг у Волинській області було проведено роботи по встановленню відбійника на даній дільниці дороги.

10:17 19.10.2018

Концерт до Дня Захисника Вітчизни в Уховецьку

Концерт до Дня Захисника Вітчизни в Уховецьку

14 жовтня, на Покрову, в Уховецьку відбувся святковий концерт присвячений Дню Захисника Вітчизни. Ведучі розповіли про витоки свята, про війну на сході України. Хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників. Вітальне слово до присутніх мали: Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик , депутат районної ради Олександр Титомтир, в.о. старости Володимир Демидюк, військовий комісар Сергій Гладун, учасник АТО Віктор Пригородов. Під гучні аплодисменти захисникам України були вручені пам’ятні медалі. В святковому концерті взяли участь аматорські колективи громади: з Кричевич, Уховецька, Скулина, Черемошного.

11:48 18.10.2018

Робоча поїздка голови Колодяжненської сільської ради

Робоча поїздка голови Колодяжненської сільської ради

Голова Колодяжненської сільської ради Віталій Кашик 17 жовтня здійснив робочу поїздку у села громади. Він побував у бібліотеці с.Черемошне, фельдшерсько-акушерському пункті с.Ломачанка, в приміщеннях старостату с.Кричевичі та с.Уховецьк.

10:22 18.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь