A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Cесія сільської ради, звіт голови громади.

Cесія сільської ради, звіт голови громади.

  30 січня в приміщенні Будинку культури с.Колодяжне відбулася двадцять шоста позачергова сесія сільської ради сьомого скликання, на якій сільський голова Віталій Кашик звітував перед депутатським корпусом про роботу за 2018 рік.

10:12 31.01.2019

Конференція в Хелмі

Конференція в Хелмі

   В м.Хелм (Польща)  відбулася стартова конференція "Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області" в рамках програми транскордонного співробітництва Польща - Білорусь - Україна 2014-2020рр., що співфінансується Європейським Союзом. На конференції розглядалися питання про співпрацю добровільних пожежно - рятувальних підрозділів з органами місцевого самоврядування для реалізації спільних завдань.  Учасником конференції був Роман Осійчук, заступник Колодяжненського сільського голови. 

11:34 29.01.2019

Збори в Уховецьку

Збори в Уховецьку

              В ЗОШ с.Уховецьк відбулися збори жителів щодо організації централізованого вивозу сміття від обійсть мешканців села. Директор школи Олена Алексійчук підготувала оглядову презентацію про стан околиць села, про згубну дію не утилізованого сміття. Староста Володимир Демидюк проінформував присутніх про кількість виїздів сміттєвозу в Уховецьк, число жителів, які включилися до процесу вивозу сміття та суми грошей, які зібрано від населення і проплачено за послуги.

14:16 25.01.2019

Турнір з волейболу в Скулині.

Турнір з волейболу в Скулині.

    В спортивному залі ЗОШ І-ІІІст.с.Скулин відбувся турнір з волейболу, присвячений 100-річчю Соборності України. В напруженому і запеклому спортивному змаганні перемогу отримала команда апарату сільської ради. Друге місце виборола команда зі Скулина, а третє - з Білина.

10:53 23.01.2019

З нагоди 100-річчя Соборності України.

З нагоди 100-річчя Соборності України.

     Заходи, присвячені 100-річчю Соборності України були проведені в закладах загальної середньої освіти та культури нашої громади: - тематична година «Нехай не розмежованою залишиться на віки» - ЗОШ І-ІІст.с.Черемошне; - тематична книжкова виставка «І вічна велич духу – Україна!» - бібліотека с.Кричевичі. - загальношкільна лінійка «Соборність України – основа державності» - ЗОШ І-ІІІст.с.Уховецьк; - літературна година «Велична і свята моя ти Україно!» - ЗОШ І-ІІІст.с.Колодяжне; - флеш-моб «З Днем Соборності, Україно!» - ЗОШ І-ІІІст.с.Скулин; - тематична книжкова виставка «Україна – соборна, незалежна держава» - бібліотека с.Уховецьк; - виховний захід «Соборність душ» - ЗОШ І-ІІст.с.Волошки; - круглий стіл «Історичне значення злуки ЗУНР та УНР» ЗОШ І-ІІІст.с.Кричевичі. 

15:01 22.01.2019

"Від Різдва до Водохреща" - виховний захід у ЗОШ с.Волошки

"Від Різдва до Водохреща" - виховний захід у ЗОШ с.Волошки

     У ЗОШ І-ІІст. с. Волошки класоводом 4 класу Іриною Пархомчук був проведений виховний захід "Від Різдва до Водохреща". На ньому, у виконанні дітей, були відтворені народні традиції різдвяних свят. До дійства залучили і третьокласників, які колядували та віншували. Оскільки у сім‘ї та школи спільна мета – виховати всебічно розвинену, гармонійну особистість, батьки учнів 4 класу прийняли активну участь у підготовці та проведенні даного виховного заходу. Адміністрація школи висловила щиру подяку батьківському активу за співпрацю, підтримку та сприяння у справі виховання дітей на основах святково-звичаєвої спадщини.

12:08 22.01.2019

Участь в творчому звіті.

Участь в творчому звіті.

      Урочистості до Дня Соборності та твочий звіт аматорських колективів  Ковельського району "Дух єдності веде нас до мети" відбувся в Голобському Будинку культури. Серед інших виступаючих вітальне слово до присутніх мав Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, який зазначив, що успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на спільних зусиллях в умовах децентралізації, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє свого народу. В концертній програмі Колодяжненську громаду представляв народний аматорський фольклорний колектив "Джерело" із Скулина. 

14:46 21.01.2019

Різдвяний калейдоскоп колядок у громаді.

Різдвяний калейдоскоп колядок у громаді.

 Різдвяний калейдоскоп колядок «У світлі Вифлиємської зорі» пройшов на сцені Будинку культури с.Колодяжне. У святковому дійстві взяли участь колективи колядників клубів та Будинків культури, загальноосвітніх шкіл, церковних хорів громади. Звучали самобутні старовинні та відомі сучасні колядки і щедрівки, віншування, поздоровляння та посівання. Всі колядники Різдвяного калейдоскопу отримали подяки Колодяжненського сільського голови та на завершення свята заколядували разом із глядачами.

23:40 15.01.2019

Про громадські слухання

Про громадські слухання

 В БК с.Колодяжне відбулися громадські слухання щодо напрацювання пропозицій з розробки перспективного плану розвитку Колодяжненської громади. Сільський голова Віталій Кашик зазначив, що для розвитку громади важливо своєчасно та професійно визначити стратегічні цілі її розвитку. Стратегія розвитку громади є живим документом, до якого можуть і повинні вноситися зміни, що виникають із розвитком суспільства та зміни економічного та політичного клімату у країні. Лише сформувавши спільне бачення майбутнього громади, долучивши переважну кількість мешканців громади до його реалізації ми зможемо досягти бажаних результатів. Віталій Леонтієвич представив присутнім основні стратегічні цілі розвитку громади, завдання та шляхи їх вирішення. На громадських слуханнях були присутні голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак та начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Ревейчук.

18:24 15.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь