A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

         До уваги споживачів, які одержують житлову субсидію!

20:47 25.02.2019

Обласний конкурс читців "Мій любий краю"

Обласний конкурс читців "Мій любий краю"

      Захід розпочався з урочистостей та покладання квітів до пам’ятника видатній поетесі на території літературно- меморіального музею Лесі Українки за участі голови Ковельської районної державної адміністрації Віктора Козака, голови районної ради Андрія Броїла, голови Колодежненської ОТГ Віталія Кашика.

20:54 24.02.2019

Оголошення

Оголошення

     З 26 лютого 2019 року спеціалісти Колодяжненської сільської ради, що працювали в м. Ковелі по вул. Грушевського будуть вести свій прийом за адресою: м. Ковель, вул. Драгоманова, 22, каб. №8 (приміщення ЦНАПу).

14:17 23.02.2019

Волошківська ЗОШ інформує

Волошківська ЗОШ інформує

    До Міжнародного Дня рідної мови в школі проведено цілу низку заходів, що сприяють розвиватку   патріотизму, національної гордості за мову, за тих, хто передав  у спадок цей неоціненний скарб,  любові до рідної мови, бажання досконало її знати. Це зокрема: тематична лінійка приурочена Міжнародному Дню рідної мови, конкурс «В гості казка завітала», акція «Я люблю українську мову», турнір «Найкращий знавець української мови» .

14:02 22.02.2019

Скулинська ЗОШ Інформує

Скулинська ЗОШ Інформує

     Тематичні заходи та спортивні змагання, присвячені памяті учасників бойових дій на території інших держав 15.02.2019р. відбулися у школі.  Учасники: учні ЗОШ І - ІІІ ст. с. Скулин та ЗОШ І - ІІІ ст. с. Білин.

13:25 22.02.2019

Уховецька ЗОШ інформує

Уховецька ЗОШ інформує

     21 лютого всі учні школи активно включились в проведення Міжнародного Дня рідної мови під девізом "Українська - це круто!". Учні 3 класу з класоводом Вовчик Н.А. позмагалися в конкурсі "Знавці рідної мови", учні 4 та вчитель Гнатюк О.В. провели вікторину "Подорож океаном рідної мови", учні 1 класу з своєю вчителькою Романюк Б.А. були на конкурсі "Я люблю рідну мову", а другокласники разом з вчителем Зеленко А.М. подорожували на уроці "Стежками легенд про мову" та оформили стенд "Мовна квітка". Між учнями 5 і 6 класів вчитель української мови Чирук М.Г. провела інтелектуальну гру "Я знаю рідну мову!". Учням 9-11 класів вчитель української мови Алексійчук О.К. провела майстер-клас "Разом до мовних вершин: культура мови" та написали диктанти "Україна в нас одна". 

13:10 22.02.2019

Творчий звіт "В країні дитячих талантів"

Творчий звіт "В країні дитячих талантів"

    У ЗОШ І-ІІІ ст.с.Колодяжне відбувся творчий звіт «В країні дитячих талантів». Це свято зібрало вчителів, дітей і батьків, представників апарату сільської ради. У своєму вітальному слові сільський голова Віталій Кашик особисто привітав усіх учасників та їх наставників із святом творчості. Також він зазначив, що Колодяжне завжди славилося своїми талановитими дітьми. Побажав творчого шкільного життя, щедрого на здобутки та надбання і надалі прославляти свою школу, село , громаду не тільки у предметних олімпіадах, а і у різного роду концертах, конкурсах, змаганнях. У програмі були представлені різні жанри естетичного напрямку: сольне виконання, вокальний спів, художнє читання, театральна інсценізація, інструментальна гра. Насичена емоціями концертна програма всім сподобалась , а виставка малюнків залишила незабутні враження.

17:09 21.02.2019

Організація пункту збору

Організація пункту збору

  В залі засідань Будинку культури с.Колодяжне проведено навчання з організації та розгортання пункту збору військовозобов’язаних громадян після отримання відповідної команди. В навчаннях взяли участь сільський голова В. Кашик, працівники сільської ради, депутати, члени виконкому. Навчання проводив заступник військового комісара-начальник мобілізаційного відділення Ковельського ОМВК Валентин Прищенко з метою покращення та чіткості виконання поставлених завдань під час розгортання пункту оповіщення та збору у разі виникнення необхідності, передбаченоі ЗУ "Про військовий обов'язок і військову службу".

19:37 17.02.2019

Чемпіонат з настільного тенісу в Уховецьку

Чемпіонат з настільного тенісу в Уховецьку

  В спортивному залі Уховецької школи відбувся Чемпіонат з настільного тенісу Колодяжненської сільської ради. Вітальне слово до учасників мали: сільський голова Віталій Кашик, начальник управління гуманітарної сфери Павло Кухта, директор місцевої школи Олена Алексійчук. За підсумками насиченого ігрового дня переможцями змагань з настільного тенісу стали жителі Волошок:

18:36 17.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь