Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ковельський відділ ДРАЦС інформує...

Ковельський відділ ДРАЦС інформує...

   18 липня 2019 року в приміщенні Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області з метою реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!», який діє відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року №638-р «Про реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2017-2019 роках» та у зв’язку з проведенням 21 липня 2019 року позачергових виборів до Верховної Ради України в рамках всеукраїнської правопросвітницької кампанії «Я маю право голосу!» працівниками Ковельського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області проведено інформування працівників відділу поліції про напрямки вище вказаної кампанії. Мета кампанії: підвищення рівня обізнаності виборців щодо виборчих прав, механізмів їх реалізації та захисту; інформування про порядок здійснення виборчих процедур. Разом з тим, було розповсюджено інформаційні буклети в рамках загальнонаціонального проекту «Я маю право!» #ЯМП

10:23 19.07.2019

День села в Кричевичах

День села в Кричевичах

  14 липня відбулося святкування з нагоди Дня села Кричевичі. Сердечно привітали дружніх, працьовитих та веселих жителів села Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик та присутня на святі Клавдія Савчук – представник благодійного фонду «Патріоти Волині» народного депутата України Степана Івахова. Протягом свята проводилися виставки виробів, дитяча ігрова програма, концерт аматорських колективів, святкова торгівля, лотерея, дискотека. Жителі с.Кричевичі в особі в. о. старости Володимира Кубського висловили щиру подяку всім гостям, хто прибув розділити свято Дня села, організував та провів його в одному з мальовничих куточків нашої громади. Незважаючи на несприятливі погодні умови, свято вдалося, навколо панувала чудова атмосфера та святковий настрій.

14:24 15.07.2019

Купальські гуляння на озері

Купальські гуляння на озері

   6 липня в селі Уховецьк на березі озера «Ухо» відбулося гуляння з нагоди свята Івана Купала. У дійстві взяли участь жителі сіл громади. Гостями свята були сільський голова Віталій Кашик та генеральний директор ТЗоВ ім.Васюти Геннадій Ґадзовський. Свято супроводжувалося купальськими звичаями та обрядами: дівчата пускали вінки на воду, жителі громади співали купальських пісень, підпалювали опудала Купала та Марени. І учасники, і організатори, і глядачі свята активно стрибали через вогнище та водили навколо нього хороводи. Водяний подарував сільському голові «квітку щастя», яку шукають віками, аби щасливою була уся громада. Святкування Івана Купала і до сьогоднішнього дня залишається народною традицією, яку сучасні українці з цікавістю досліджують і відтворюють.

12:00 08.07.2019

Ковельські поліцейські відвідали позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Оберіг»

Ковельські поліцейські відвідали позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Оберіг»

   З нагоди 4-ї річниці створення Національної поліції України в рамках профілактичних заходів «Безпечне літо» працівники Ковельського відділу поліції відвідали позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Оберіг». Діти різного віку мали можливість у дружній та невимушеній атмосфері поспілкуватися із поліцейськими. Зустріч розпочалася з вітального слова голови Колодяжненської сільської ради Віталія Кашика, голови Ковельського району Віктора Козака та начальника Ковельського відділу поліції Івана Туся. Поліцейські ювенальної превенції та сектору реагування патрульної поліції провели захоплюючу профілактичну бесіду щодо особливості роботи поліції, нагадали правила безпечного поводження під час літніх канікул. Діти мали можливість оглянути поліцейський автомобіль, ознайомитись з екіпіровкою, засобами активного захисту. Взяли участь в естафеті «Хто швидше?», під час якої команди хлопців та дівчат одягали поліцейське спорядження. На завершення кожній дитині роздали морозиво від поліцейських.

11:48 05.07.2019

Поточний ремонт дороги

Поточний ремонт дороги

  Сільський голова Віталій Кашик перевірив хід виконання дорожніх робіт з влаштування асфальтного покриття, що ведуться на відрізку дороги загального користування місцевого значення С030629 Скулин - Стеблі. Джерело фінансування – кошти обласного бюджету.

11:35 05.07.2019

Відзначення Дня Конституції

Відзначення Дня Конституції

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості. Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик та працівники апарату сільської ради взяли активну участь у відзначенні 23-ї річниці Конституції України. Зокрема, побували на урочистостях та святкових концертах в клубі с.Кричевичі та таборі «Оберіг» (с.Уховецьк). Пропагуючи ідеї миру, взаєморозуміння та єдності, в рамках святкування Дня Конституції активні жителі громади на чолі з головою взяли участь у велопробігу по маршруту Кричевичі – Уховецьк, тим самим популяризуючи здоровий спосіб життя.

20:45 28.06.2019

Триває відпочинок дітей в "Оберезі"

Триває відпочинок дітей в "Оберезі"

   В позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Оберіг», який розташований в мальовничій місцевості на березі гарного озера Ухо поблизу с.Уховецьк, триває відпочинок дітей. Табір прийняв першу зміну – 65 хлопчиків і дівчаток. Крім повсякденних заходів, передбачених планом виховної, культурно-масової та спортивної роботи цікаво та з користю проводити час допомагають залучені спеціалісти різних служб та закладів. Зокрема, діти прослухали лекції та інструктажі, брали участь в бесідах підготовлених службою у справах дітей та сектором з ювенальної превенції Ковельського відділу поліції. Вихованці табору мали можливість не тільки оглянути пожежний автомобіль та наявне там аварійно-рятувальне обладнання, а й поспілкуватися із пожежниками - рятувальниками . Взяли участь у проведеному Центром позашкільної освіти майстер – класі по виготовленню та декоруванню записничка, відвідали музей Андроника Лазарчука в Уховецькій школі та літературно – меморіальний музей Лесі Українки в Колодяжному. Активний відпочинок, зміцнення здоров’я та отримання незабутніх вражень - продовжується!

22:34 27.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь