Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Великодні подарунки від сільського голови

Великодні подарунки від сільського голови

   В Колодяжненській сільській раді вже стало доброю традицією напередодні Світлого Христового Воскресіння робити подарунки тим, хто цього найбільше потребує. Сьогодні Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик та секретар виконавчого комітету Валентина Шипа з Великодніми вітаннями відвідали та вручили продуктові набори до святкового столу, запашні паски потребуючим малозабезпеченим одиноким громадянам похилого віку. 

13:17 26.04.2019

Година пам'яті

Година пам'яті

  В малому залі Колодяжненського Будинку культури відбулася літературна година пам’яті «Дзвони Чорнобильські душу тривожать», організована директором Публічної бібліотеки Тетяною Савлук та директором БК Олександром Куликом. Ведучі пригадали страшні події минувшини, які назавжди увійшли в історію людства під назвою «Чорнобильська катастрофа». Учні місцевої школи читали вірші. Настоятель храму Іван Оринчак закликав підростаюче покоління врахувати і не повторювати помилок, що призвели до тяжких наслідків техногенної катастрофи та не забувати рятівників - ліквідаторів. Присутні учні  та вчителі мали нагоду познайомитися з літературою на чорнобильську тематику, що була представлена на книжковій виставці.

14:54 23.04.2019

В Уховецькій школі - День довкілля.

В Уховецькій школі - День довкілля.

     Разом із старшокласниками, вчителями, адміністрацією ЗОШ І-ІІІ ст.с.Уховецьк Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, начальник управління гуманітарної сфери Павло Кухта та головний спеціаліст Лілія Осіпчук , спеціаліст – землевпорядник Галина Дмитрук долучилися до проведення озеленення території школи, а саме – висадження кущів самшиту на подвір’ї. Тим часом учні 5-7 класів під керівництвом вчителів Тетяни Бабич, Руслани Семотюк, Оксани Рибачок взяли участь в екологічній акції «Чисті узбіччя рідного села», а учні початкової ланки із своїми класоводами подбали про чистоту шкільної території. З метою формування природничих компетентостей учитель географії Віктор Голуб провів навчальну екскурсію для своїх вихованців до урочища Криничка.

21:34 19.04.2019

День довкілля

День довкілля

    В рамках оголошеного Дня довкілля 19 квітня 2019 року відбулося загальне прибирання території Колодяжненської сільської ради та Будинку культури. Працівники апарату сільської ради та окремих структурних підрозділів взяли участь у впорядкуванні прилеглих до приміщень територій, забезпечення на них чистоти і порядку.

20:15 19.04.2019

День цивільного захисту в Скулині

День цивільного захисту в Скулині

     Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 16 квітня 2019 року у ЗОШ І-ІІІ ст.с.Скулин відбувся показовий День цивільного захисту. Розпочався він із загальношкільної лінійки на якій слово мали директор школи Іван Сорока, провідний фахівець цивільного захисту Ковельського міськрайонного відділу УДСНС у Волинській області Андрій Шрамко. В ході проведення заходів Дня цивільного захисту школярі та присутні представники з інших навчальних закладів громади мали змогу не тільки подивитися на практичні дії рятувальників, які ліквідовували осередок вогню, а й безпосередньо поспілкуватися з ними та побачити професійну пожежно-рятувальну техніку, самостійно спробувати гасити пожежу. Також була проведена комбінована естафета з елементами виконання нормативів з одягання протигазів та ЗЗК. Санітарна дружина, до складу якої ввійшли учні школи, продемонструвала, як оперативно надавати першу медичну допомогу постраждалим. Крім того, в ході проведення комплексного тренування, діти ознайомились із засобами індивідуального захисту населення. Дружина юних пожежних – рятівників з ЗОШ І-ІІст.с.Волошки підготувала виступ, в якому популяризувався здоровий спосіб життя та правила поведінки з безпеки життєдіяльності. Підсумовуючи проведення насиченого і цікавого дня ЦЗ начальник управління гуманітарної сфери Павло Кухта зазначив, що присутні учні та педагоги зі шкіл громади мали нагоду удосконалити свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірити здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.

11:46 17.04.2019

Розширена оперативна нарада

Розширена оперативна нарада

     Шляхи вирішення головних, на даному етапі, питань життєдіяльності громади обговорили учасники розширеної оперативної наради, яку провів сьогодні Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик. Присутні – працівники апарату сільської ради, керівники закладів освіти та культури, працівники соціальної та медичної сфери в ході аналізу виконання протокольних доручень, даних на попередній оперативці, заслухали інформацію від керівників структурних підрозділів, старостату. На нараді прозвучали актуальні питання життя населених пунктів громади, зокрема: - про кадрові зміни; - про День довкілля та День цивільної оборони; - про стан доріг та вивезення сміття; - про екологічний стан та протипожежну безпеку ; - про створення ЦНАПу; - про хід виконання робіт з проектно-кошторисної документації; - про стан електрогосподарства; - про благоустрій територій кладовищ; - про обговорення щодо виділення земельних ділянок під розсадник енергетичної лози та встановлення сонячних батарей; Після детального розгляду порушених питань, сільський голова дав доручення керівникам управлінь, установ, відділів щодо опрацювання та вирішення поставлених завдань по усуненню недоліків та недопрацювань. З ініціативи сільського голови Віталія Кашика в майбутньому планується щоквартальне проведення розширених нарад для вирішення проблемних ситуацій та плідної співпраці в різних сферах життєдіяльності громади.

12:50 15.04.2019

Екологічний форум в Скулині

Екологічний форум в Скулині

    «Формування екологічної компетенції особистості в сучасному закладі загальної середньої освіти» - під такою назвою в с.Скулин відбувся районний екологічний форум. Його організаторами виступив районний методичний кабінет (методист Дятел Л.І), ЗОШ І-ІІІст.с.Скулин (директор Сорока І.М), Скулинське учнівське лісництво (керівник Савченко С.М.). На форумі були присутні Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, лісничий Скулинського лісництва Леонід Лисюк, головний спеціаліст управління гуманітарної сфери Лілія Осіпчук, головний спеціаліст з екологічних питань відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Інна Боць, викладачі природничих дисциплін шкіл району. В програмі форуму обговорювалися питання екологічних проблем Ковельщини (І.Боць), погіршення екологічного стану, що потребує нагального вирішення спільними зусиллями (В.Кашик),про лісозбереження та лісовідтворення (Л.Лисюк).

22:59 12.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь