Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відвідали матерів загиблих воїнів

Відвідали матерів загиблих воїнів

 Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, разом з головлю райдержадміністрації Віктором Козаком та головою районної ради Андрієм Броїлом відвідали матерів воїнів – афганців, матерів загиблих учасників бойових дій на території інших держав, що проживають в Колодяжненській сільській раді та поклали квіти на могили солдатів.

15:52 17.02.2019

Український ярмарок у Волошках.

Український ярмарок у Волошках.

  Колоритно, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як вже третій рік поспіль проходить шкільний український ярмарок у Волошках. Учні, батьки та вчителі ретельно готуються до нього: випікають різні смаколики, проявляють свої організаторські здібності та творчі таланти у святковій програмі, якою і розпочали дійство. Звучали українські пісні, жарти, розігрувалися гумористичні сценки, діалоги, лунали запальні танці.

17:03 16.02.2019

Конкурс читців у Колодяжному

Конкурс читців у Колодяжному

           Відділом освіти та відділом культури райдержадміністрації, спільно з управлінням гуманітарної сфери Колодяжненської сільської ради був проведений районний конкурс юних читців, присвячений дню народження Лесі Українки. Щоб привітати конкурсантів та їх наставників завітали Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик та перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман. Понад 50 учасників з усіх куточків Ковельського району прибули позмагатись. Звучала проза, поезія, уривки з поем. Кожен читець намагався подати поетичне слово Лесі Українки через особисте розуміння її таланту. Компетентне журі, до складу якого увійшли представники освіти - Ірина Ревейчук, Надія Марцинюк та Лариса Дятел, культури – Тетяна Матяшук та Галина Божик, управління гуманітарної сфери – Лілія Осіпчук та Леся Коновалова, Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки – Ольга Бойко та Марія Чашук оцінювало виступ конкурсантів у трьох вікових групах. Основними критеріями оцінювання були: дикція, вміння самовиразитись в ролі, розкриття образу персонажа, виконавська майстерність. За підсумками журі перемогу вибороли:

21:37 12.02.2019

До Дня визволення с.Черемошне

До Дня визволення с.Черемошне

   В клубі села Черемошне відбувся захід, приурочений 75 річниці визволення села від німецько-фашистських загарбників. Силами учнівського та педагогічного колективів місцевої школи, працівників культури, активних мешканців була підготовлена святково-пам’ятна концертна програма, де лунали вірші та пісні про героїчний подвиг нашого народу у роки війни, непрості повоєнні часи та сучасність. Присутні жителі села, запрошені представники апарату сільської ради та аматори сцени вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Проведений захід дав змогу присутнім дізнатися щось нове і цікаве про минуле Черемошного, поринути у ті часи та події, які ми не маємо права забувати, заради процвітання України та її мирного майбутнього.

10:53 11.02.2019

Виїзний прийом в с.Скулин

Виїзний прийом в с.Скулин

Голова Колодяжненської сільської ради Віталій Кашик провів виїзний прийом громадян у с.Скулин. Разом з головою ОТГ на прийомі були присутні секретар сільської ради Руслана Крочук та головний спеціаліст з питань соціального захисту населення Тетяна Герело. До спеціалістів апарату сільської ради та до голови громади звернулись жителі села зі своїми запитами. Зокрема питання стосувалися: порядку надання субсидій, періодичності вивезення сміття, оформлення документів на земельні паї, про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування, про пільги на тверде паливо для вчителів – пенсіонерів.

17:24 06.02.2019

Нарада - семінар керівників навчальних закладів громади.

Нарада - семінар керівників навчальних закладів громади.

      Нарада – семінар, за участю сільського голови  для керівників ЗЗСО, заступників, педагогів – організаторів та завідувачів ЗДО, під назвою «За методикою серця. Формування духовності – цінний аспект особистості майбутнього»  відбулася в ЗОШ І-ІІІ ст.с.Уховецьк. Директор школи Олена Алексійчук провела оглядову екскурсію, підготувала презентаційні матеріали за наслідками будівельно – ремонтних робіт, які проводились у навчальному закладі.

21:53 31.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь