A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували пам'ять видатної землячки.

Вшанували пам'ять видатної землячки.

1 серпня 1913 року, у віці 42 років померла видатна українська письменниця, поетеса, перекладачка та культурна діячка Леся Українка (Лариса Петрівна Косач-Квітка). У День памяті Великої Лесі (109 років від дня смерті) традиційно піднесли квіти до погруддя славетної землячки Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, керуюча справами  сільської ради Валентина Шипа, начальник управління гуманітарної сфери Лілія Осіпчук.

14:41 01.08.2022

Відзначення Дня Української Державності у громаді.

Відзначення Дня Української Державності у громаді.

У першу річницю відзначення Дня Української Державності відбулося покладання квітів загиблим за Волю та Незалежність України, полеглим у війні з росією, церемонія підняття Державного прапора, відслужено молебінь за  Україну, її захисників та захисниць, за мир у державі.

12:48 29.07.2022

Громадські слухання детального плану території за межами с.Любитів

Громадські слухання детального плану території за межами с.Любитів

          Громадські слухання внесення змін до детального плану території виробничо-складського двору  фермерського господарства та деревообробної дільниці  за межами с.Любитів, в  межах Любитівської сільської ради Ковельського району Волинської області відбудуться 09.08.2022р. в с.Колодяжне вул.Лесі Українки, 20.о 15 год.Проектний план

09:51 27.07.2022

Щодо урядових програм підтримки

Щодо урядових програм підтримки

Управління агропромислового розвитку інформує, що з 1 липня ц.р. стартувала урядова програма «єРобота» з надання грантів аграрним підприємствам і тим, хто займається переробкою.

13:25 25.07.2022

Як роботодавцеві отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб під час воєнного стану.

Як роботодавцеві отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб під час воєнного стану.

Роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) під час воєнного стану в Україні, зокрема, самозайняті особи, які використовують найману працю, у тому числі фізичні особа-підприємці, приватні нотаріуси, адвокати, аудитори, бухгалтери тощо (крім бюджетних установ і фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування). Підстава для отримання компенсації: працевлаштування ВПО на умовах трудового договору (контракту) та гіг-контракту (зокрема, за сумісництвом).

10:02 25.07.2022

«Волиньгаз» рекомендує споживачам перейти на електронні квитанції за розподіл газу.

«Волиньгаз» рекомендує споживачам перейти на електронні квитанції за розподіл газу.

Волиняни можуть відмовитись від паперових квитанцій та отримувати електронні рахунки. Електронні квитанції доступні в будь-який момент в Особистому кабінеті 104.ua. Їх можна завантажувати та зберігати на комп’ютері чи телефоні без доступу до Інтернету. «У наш час цифрових технологій, коли ми цінуємо час та зручність отримання послуги, існує чудова альтернатива паперовим квитанціям – електронні рахунки, які можна завантажити та оплатити онлайн. Однією з переваг є те, що споживачі зможуть зберігати їх на електронних носіях та користуватись у разі необхідності, в будь-який час. Електронна квитанція автоматично формується в Особистому кабінеті 104.ua у кожного клієнта наприкінці першої декади місяця», - говорить начальниця регіонального управління клієнтського сервісу Ольга Тимощук. 

09:50 25.07.2022

Ковельське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області інформує.

Ковельське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області інформує.

Одним із основних показників стану охорони праці є рівень виробничого травматизму та професійної захворюваності. У I півріччі 2022 року спостерігається зниження рівня виробничого травматизму. Це в певній мірі пов’язано з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19 та введенням воєнного стану. Станом на 30 червня 2022 року страховий експерт з охорони праці Ковельського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області (далі Фонд) взяв участь у роботі 5 комісій з розлідування нещасних випадків, з них 4 страхові випадки, в т. ч.  один груповий (5 потерпілих), по одному випадку триває розслідування.

09:41 23.07.2022

Жнива - 2022 стартували в громаді.

Жнива - 2022 стартували в громаді.

У ці сприятливі,  липневі дні аграрії Колодяжненської громади   розпочали збирання зернових та зернобобових культур врожаю-2022, площі під якими складають понад 14 516 га.  В умовах, коли росія викрадає українське зерно, палить пшеничні поля і нищить зібраний урожай, на нас продовольча безпека України  – кожен зібраний і збережений центнер зернових, кожне засіяне поле набувають особливого значення. Фермерські господарства збирають урожай жита, пшениці та ріпаку. Зокрема, аграрії СТзОВ ім.Лесі Українки, ФГ"Волошки",  СТЗОВ «Васюти», ТОВ «Вілія - Агро», ФГ "Перлина Турії» приступили до збору озимого ріпаку та пшениці, що займають  площу 1843,7 га. Бажаємо усім аграріям сприятливої погоди, високих врожаїв та гарних прибутків.

15:18 22.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь