A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підтримка пожежних частин

Підтримка пожежних частин

В рамках проєкту, що імплементується у співпраці з BGK (Банком крайового господарства) та фінансується ЄС, з метою підтримки сфери пожежного захисту у громадах, Колодяжненська  територіальна громада отримала пожежне спорядження, передане  Фондом міжнародної солідарності (Республіка Польща), що буде використовуватися місцевою пожежною частиною 95 242 с.Дроздні.

12:43 09.11.2022

Нарада з працівниками культури

Нарада з працівниками культури

Напередодні Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва в Центрі культури, дозвілля та спорту відбулася нарада з працівниками закладів культури. На нараді обговорили основні питання щодо організації роботи будинків культури та клубів в період складної безпекової ситуації. Начальниця УГС Колодяжненської сільської ради Лілія Осіпчук привітала присутніх з професійним святом, побажала усім МИРУ та такої довгоочікуваної ПЕРЕМОГИ. Лілія Володимирівна також виконала урочисту місію: вручила Грамоту Управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА та Подяку сільського голови Колодяжненської сільської ради Віталія Кашика провідному спеціалісту УГС Кулік Людмилі Вікторівні!

08:51 08.11.2022

Спортивні новини

Спортивні новини

Вчора, 30 жовтня 2022 року, в м. Рожище відбувся турнір з футболу серед ветеранів 45+ пам'яті Сергія Наконечного. Команда с.Волошки Колодяжненської  громади, здобула титул ЧЕМПІОНА, перемігши трьох суперників! Усі гравці від організаторів турніру, асоціації футболу Волині, отримали пам'ятні медалі, а команда нагороджена КУБКОМ. Наші спортсмени, окрім данини в пам'ять про Сергія Наконечного, свою перемогу присвячують нашим захисникам і безмежно дякують усім, хто сьогодні охороняє рубежі нашої країни, за те, що мають нагоду в погожий недільний день зайнятися своєю улюбленою справою - грою у футбол!  Отож, привітаймо з черговою високою нагородою наших футболістів та побажаймо їм ще більших успіхів та ще почесніших нагород!

16:17 31.10.2022

Підготовка до зими триває...

Підготовка до зими триває...

Як то кажуть: "Ранній пізньому не кланяється". Звісно, що усяка робота приносить задоволення, якщо вона зроблена вчасно. Так от, днями в котельні Любитівського ліцею Колодяжненської сільської ради було відремонтовано систему теплопостачання. Працівниками ТзОВ "Кальвіс" встановлено димохідну трубу, що не перешкоджатиме початку опалювального сезону та забезпечить комфортні умови в даному закладі освіти.

13:30 30.10.2022

Нарада директорів

Нарада директорів

Сьогодні, 25 жовтня, в приміщенні Центру дозвілля відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти та нарада керівників закладів дошкільної освіти Колодяжненської територіальної громади. Під час наради перед  керівниками  закладів освіти зі своїми рекомендаціями виступили начальниця УГС Лілія Осіпчук, директорка ІРЦ Тетяна Демчук, директорка ЦПРПП Надія Марцинюк, директорка ЦПО Маріанна Журавель. Під час робочої зустрічі обговорено ряд наболілих проблем, окреслено вектор руху закладів освіти в такий складний безпековий період. На завершення зустрічі начальниця УГС Лілія Осіпчук подякувала освітянам за те, що мужньо тримають освітній фронт та побажала усім мирного неба та швидкої ПЕРЕМОГИ!

22:39 25.10.2022

Нарада при сільському голові

Нарада при сільському голові

В понеділок, 24 жовтня, в Колодяжненській сільській раді відбулась нарада при сільському голові. На нараді були присутні старости, керівники відділів та керівники структурних підрозділів. В ході наради кожен з присутніх прозвітував про свою роботу за минулий тиждень та озвучив плани на наступний. Сільський голова Віталій Кашик, вислухавши доповідачів, надав змістовні консультації щодо вирішення тих, чи інших проблем. На закінчення робочої зустрічі побажав всім конструктивного робочого тижня під мирним небом.

22:24 24.10.2022

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

24 жовтня 2022 року в приміщенні Центру дозвілля Колодяжненської сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету. На засідання виконавчого комітету було запрошено членів виконавчого комітету, сільських старост, керівників відділів, управлінь та структурних підрозділів Колодяжненської сільської ради.  Під час чергового засідання членами виконавчого комітету прийнято ряд рішень, які спрямовані на забезпечення життєдіяльності громади.

22:11 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь